Відгримів 25 Book Forum: враження та підсумки

25 вересня 2018
Редакція

Відгримів 25 Book Forum. Пристрасті потрохи вщухають, тому можна нарешті ділитися враженнями насиченого тижня, який об'єднав усіх причетних до книги. 

Окремого абзацу заслуговує гідна організація (навіть ті, хто вперше були у Львові, могли швидко знайти потрібну локацію з подією, спитати чи уточнити будь-що, пов'язане із заходами в пункті "Інформація"). 

Також усі охочі мали доступ до онлайн-програми заходів чи могли взяти її в надрукованому варіанті, що дуже зручно.

Варто додати, що містечко із книжковими стендами вражало навіть досвідчених книголюбів. Видавництва випустили в світ чималу кількість новинок, які готували саме, як ознаменували подію організатори, під головний культурний фестиваль країни.

Тому кожен, хто відвідав бодай один день Форуму, зміг знайти саме свою книжку на будь-який жанр:) 

Тут говорили не тільки про літературу, а й про все, що вона осягає. Переклади й редагування  закулісся книговидання. Музика перепліталася з поезією, а проза говорила часто про війну та інші серйозні речі.

Загалом тішила не просто велика кількість людей  тішила присутність свідомості й освіченості. Кожен їхав по своє: зустрітися із друзями по листуванню, яких об'єднує книга; побачити улюбленого письменника та поставити йому своє питання; відчути дух єдності та любові до літератури як такої.

Українські читачі мали змогу також відвідати івенти із закордонними авторами, як-от французьким письменником Олів'є Бурдо, мальтійським поетом Антуаном Кассаром, польським фантастом Яцеком Дукаєм, письменником із Польщі Войтеком Мілошевським, відомими Янушем Вишневським та Фредериком Беґбедером.

Приїхав із Литви на презентацію новою книги й український письменник Ярослав Мельник. Його нова робота отримала назву "Дуже дивний будинок".  Автор відносить її до вельми рідкісного жанру - мініатюрної прози.

Аби підсумувати, додамо, що це було неймовірне дійство, де невпинним потоком лилася корисна інформація, секрети залаштунків письменника та його світогляду. Важко вертатися до буднів, але до наступної зустрічі, Львове! Надприємно бачити розвиток української книги та видавництв.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше