Вібраційний прогноз на лютий 2024 року від lee

У колективних енергіях лютого спостерігається ефект накопичення очікувань, що передбачає мінімум діяльності, натомість суттєве зростання внутрішньої напруги. Люди починають дедалі більше озиратись, ніби питаючи «а що далі»? Одні дивляться на урядові організації, другі на своїх близьких, треті  -  на себе.

Цікаво тут те, що сила кожної людини міститься у ній самій, проте багато хто за звичкою шукатиме деякий «надійний» образ, аби вручити владу над собою. Дещо на кшталт «Хто ж візьме за мене відповідальність й поведе у світле прийдешнє?»

І можете бути певні, що охочі є та вже готують свої пропозиції. Наприклад, світові маніпулятори заздалегідь затверджують «план новин» на квартал. Вже сьогодні в їхніх переліках є те, що виявиться «приголомшливою сенсацією», «надзвичайним випадком», «терміновою новиною», «неочікуваною подією», призначеними на 11 лютого, на 14 березня, на 5 квітня та інші точні дати.

Ці новини за планом мають прикувати погляди мільярдів людей, посіяти страх і змусити дивитись благаючими очима на можновладців. Мета маніпуляції  -  затвердити попередній порядок як єдиний спосіб сховатися від хаосу нестабільного світу.

Проте доки ви самі не передасте владу над собою, її неможливо взяти ззовні. Отже, багато людей розверне очікування до себе, відчуваючи безглуздість ситуації. Адже гостинно розкладені граблі вже добре упізнаються. Чи варто на них знову ставати тільки тому, що так рекомендують новини?

Отож, ви накопичуєте внутрішню енергію, вкладаючи в неї те, яким особисто ви бачитимете світ. І це не просто енергія, це образи й відчуття, з якими особисто вам доведеться мати справу.

Тому подивіться так: не має значення як проявлятиме себе зовнішній світ, оскільки ви отримаєте в результаті не прапори, бонуси, знижки та ваучери, а відчуття. Що ви наразі закладаєте у відчуття, те ви у відчуттях й отримаєте, але помножене на десять.

Це легко зрозуміти. От, наприклад, ви думаєте про свій вільний час, який проводите в приємному товаристві. У підсумку ви отримуєте багато свободи в діях, багато приязних людей, багато втіхи у дозвіллі. Як саме це відбуватиметься на тлі масових подій  -  це, далебі, вже не так важливо, якщо особисто ви приділили час радощам.

Пам’ятайте, що проявляються саме ваші відчуття, а не конкретні плани. А тому самі поміркуйте  -  адже ніхто інший не може за вас вигадати для вас відчуття. Ні друг, ні ворог, ні цар, ані всі янголи гуртом. Саме тому ваша сила завжди належить лише вам  -  вона реалізується у ваших відчуттях.

Тож ваші відчуття накопичуються й накопичуються. Потенціал зростає і зростає. Що ж ви з ним робитимете  - передасте назовні, підкорюючись новинному фону, чи усе-таки оберете самостійно розпорядитися своєю реальністю? Стабільні граблі чи свобода вибору своєї реальності? Ось в чому полягає лютневе питання.

*   *   *

PS

Клоун-президент Зеленський виганяє з Генштабу легендарного главкома Залужного.

Як пишуть Telegram-канали, Залужний покинув Генштаб ЗСУ з десятком генералів. Усі пішли без військової форми, одягли цивільний одяг. У Генштабі ведуться якісь незрозумілі роботи. У Зеленського на столі лежать 20 рапортів офіцерів на звільнення. Це ті, хто залишить ЗСУ без командування, якщо не припиняться нападки на військових (читай: в першу чергу на Залужного). Цим самим генерал Залужний поставив клоуну-президенту закритий ультиматум.

Згодом з’явилось повідомлення, що цього дня генерал Залужний покинув Київ, залишив Генштаб з власними речами та всією охороною. Telegram-канал «Офісне мишеня» пише, що союзники не переконали Зеленського, він пішов на повідку у російського крота Єрмака.

Генерал ще не прийняв рішення, чи піде він після відставки у політику, але те, що він не мовчатиме щодо зрадників, це точно. Крім того, Залужний може отримати посаду одного з командувачів об’єднаної армії НАТО.

08 лютого президент Зеленський зустрівся з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, під час якої  повідомив про своє рішення звільнити його з посади Головнокомандувача Збройних сил України. Залужний дав згоду на свою відставку. Згодом Зеленський підтвердив, що звільнив генерала Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ. На його місце призначено генерал-полковника Олександра Сирського. Цим самим Зеленський ще раз  продемонстрував, що усуває з ключових посад усіх українців.  Відтепер Генштаб повністю контролюється кротом ФСБ Єрмаком. Генерал Сирський народився і навчався у Росії. Українські військові називають його «генералом 200», він автор Дебальцева, Соледара, Бахмута, і тепер Авдіївки. 

Генерал Валерій Залужний йде по лезу бритви між окупантами, зрадниками і невдячним народом…

Генерал Валерій Залужний назавжди залишиться в українській історії першим Головнокомандувачем ЗСУ, який зупинив ворога, не дав йому захопити столицю і почав звільнення територій, які продажна влада на чолі з клоуном 95-го кварталу Зеленським таємно здала ворогу. Наразі більшість земель Війська Запорізького знаходяться під російською окупацією. Завдання ЗСУ - звільнити ці земля від споконвічного ворога України.

09 лютого літак Залужного вилетів з Варшави на консультації до союзників. Генерал Залужний може отримати нову посаду при структурі НАТО, та особисто відповідати за всю військову допомогу та контроль коштів для України. Мафії Зермака (читай: Зеленського і Єрмака) настане кінець. Залужний не дасть красти кошти союзників. Президенту США Байдену дуже сподобалася ця ідея. Зачистка кротів і корупціонерів після звільнення Залужного тільки починається.

Джерела у Вашингтоні підтвердили, що генерал Залужний погодився на посаду бригадного генерала НАТО, відповідального за східний округ, тобто Україну. Генерал зі своєю командою приступив до роботи. Посади можуть отримати і інші бойові офіцери, які стали непотрібними в команді Сирського і ОП (читай: російського крота Єрмака). Наразі у Вашингтоні і Брюсселі ведуться консультації. Залужний також стане ревізором за зброєю та грошима від США. 

Як відомо, під час останньої зустрічі з Зеленським генерал Залужний попередив клоуна 95-го кварталу, що папку з компроматом (списком російських агентів і номерів офшорних рахунків зеленої шантропи при владі) він передав у США. «Ваші вілли, рахунки і брудні справи будуть опубліковані, як тільки я і моя команда постраждає. Не розколюй країну, не ставай диктатором, а ставай з народом та армією, припини красти», - сказав клоуну генерал. Але клоун-президент не почув Залужного.

Телеграм-канал «Офісне мишеня» написало, що Залужний порвав заяву Єрмака про нерозголошення інформації (читай: про зраду і корупцію влади). При цьому він відповів Єрмаку: «Те що мені говорити або не говорити, вирішувати не вам. Народ рано чи пізно почує правду або від мене, або від інших...».

*   *   *

Фрілансер Валерій Зміївський

Матеріали по темі:

Досьє на Кімберлі Енн Гоген - наймогутнішу жінку на планеті

Інформація до роздумів

https://uamodna.com/articles/dosje-na-kimberli-enn-gogen-naymogutnishu-zhinku-na-planeti/

Досьє на Кімберлі Енн Гоген - наймогутнішу жінку на планеті

Інформація до роздумів. Продовження-2

https://uamodna.com/articles/dosje-na-kimberli-enn-gogen-naymogutnishu-zhinku-na-planeti-prodovzhennya-2/

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com