Весна та музика в Чикаго

27 травня 2016
Tima Fei (NORdjs)

Вперше в Америці в травні відбувся гастрольний тур двох популярних українських груп "Время и Стекло" та "NIKITA". Артисти дали свої концерти в найбільших містах Америки. 12-го травня для всіх охочих потанцювати і насалодитись хорошою музикою відкрив свої двері нічний клуб Stage 48 у Нью Йорку. Виступ в Чикаго не змусив себе чекати.
 


Концерт відбувся 14 травня в клубі Sound-Bar, де вже о сьомій годині публіку почали розігрівати засновники і діджеї UNITED IN AMERICA. Троє зовсім різних, але в той же час схожих людей, які знаходяться на одній хвилі, котрих рухає спільна ціль та ідея: "Музика нас всіх об'єднує".


Відкрив вечір Tima Fei, який відразу ж підняв настрій публіки різноманітністю сучасної української музики. DJ MiR продовжив виступ енергійним "house", а DJ UZO порадував гостей реміксами старих треків під звуки "deep house", котрі плавно переростали в "sexy deep house".

Артистам вдалося зарядити публіку своєю енергетикою, яка відчувалася в залі. Я (Nadiia Tkachenko) щаслива, що маю можливість писати про таких людей і що вони є. Це ті люди, які не забувають про свою культуру, але в той же час приносять щось нове, цікаве і захоплююче. Приємно усвідомлювати, що перебуваючи так далеко від рідної країни, вони продовжують об'єднувати людей і дарують їм свою творчість. Хочу подякувати групі "Время и Стекло", "NIKITA", ну і, звичайно, UNITED IN AMERICA за такий хороший, повний вражень вечір. Чекаєм ще й більше.


Концерт відбувся за підтримки VASHE RADIOMOZGI EntertainmentbomondRussian ChicagoChicagoRazomBugz EntertainmentDevvelaRussian SittersUaModna.

Шукайте та знаходьте нас в соцмережі #UNITEDINAMERICA

Фотографії - Stan Magoni
Aвтор - Nadiia Tkachenko

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше