Весна - це той час, коли ви можете розпочати нове життя. Те, на яке себе налаштуєте!

11 березня 2016
Nataliya Podgornaya
Ральф Уолдо Емерсон сказав: "Кожен майстер колись був любителем". Тільки згадай, як радів ти у дитинстві, коли зміг проїхати на 4-х колісному (коли на задньому колесі страхують 2 маленьких коліщатка) велосипеді, вірячи, що незабаром зможеш пересісти на двоколісний, дорослий. Або на роботі, поставивши собі кілька завдань, несподівано для себе, швидко з ними справлявся. Відчуття маленької, але перемоги.

А дитина всередині тебе радіє щиро, по-справжньому, помічаючи все. Вона танцює, підстрибує, регоче і заходиться щирим сміхом. І так з кожного, для тебе вже здавалося незначного, приводу. Ми розучилися відзначати такі моменти, хвалити себе за вміння, саморозвиток і результат. Але саме це прямий і вірний шлях до будь-якої мети. Якою б важкою і недосяжною вона не була на перший погляд.

Маленькі перемоги наповнюють чашу крапля за краплею. Ми отримуємо не тільки досвід і знання, ми отримуємо віру в себе і результат. І скільки б тобі не говорили близькі та знайомі, мовляв, ти молодець, все виходить і буде виходити, тільки твоє внутрішнє усвідомлення, "дитина, котра живе всередині тебе" допоможе тобі усвідомити і не сумніватися в цьому.

Не бійся пробувати, не забувай відзначати будь-який успіх і перемогу, не скупися на слова похвали самому собі! Спочатку ми всі були любителями, а зараз багато в чому вже майстри, чи не так ?!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше