★ Ідеї ★: Весільні прикраси для волосся

20 жовтня 2014
Plastylina
Протягом всієї підготовки до весілля важливим питанням є підготовка самої нареченої та її образу. Для того, щоби правильно підібрати прикраси для волосся, спершу потрібно обрати сукню. Фата чи квіти – це зовсім не єдині варіанти, можна проявити оригінальність та створити неповторний та органічний образ.

Фата/Вельон

Цей аксесуар прийшов до нас із давніх часів і дещо видозмінений. У багатьох народів світу голову нареченої покривали хусткою, яка захищала її від недобрих поглядів, заздрості та служила оберегом. Досить класичний варіант, хоча тенденції показують, що сучасні наречені почали все частіше відмовлятися від цього аксесуару. Традиційна довжина фати – до п'ят.
  ©Sibodesigns by Sheila Bobeldijk 

Вуаль

Якщо у вас нема жодного бажання одягати довгу фату, то її можна легко замінити вуаллю, яка буде повністю або часково закривати обличчя. Це дуже стильний та загадковий аксесуар, який надає елегантності та нотку стилю ретро.
  ©Melinda Rose

Капелюшок

Дуже рідко можна побачити такий аксесуар на нареченій, він не надто популярний серед жінок України. Я б сказала, цей варіант підійде тим нареченам, які хочуть зробити свій образ оригінальним та незабутнім.
  ©Maggie Mowbray Millinery

Корона

А чому б і ні? Крім Геловіну та інших костюмованих вечірок, маленьку (чи велику :) ) корону можна одягти і на власне весілля. Такий аксесуар найбільше підійде тим, хто обрав пишну весільну сукню, як у принцеси.
 

Діадема

В якомусь сенсі, це та ж корона, дещо видозмінена і, по-суті, чоловіча прикраса. Діадеми носили азійські правителі, єврейські першосвященники та давньоримські жерці. Богиня Гера, дружина Зевса, постає в діадемі, а вона є покровителькою жінок, шлюбу та народження дітей.
  ©EricaElizabethDesign

Обруч чи обідок

Також дуже популярний і непоганий варіант, проте, перед тим як обрати, потрібно перевірити, чи добре він тримається на волоссі. Цей аксесуар гарно дивиться і на короткому, і на довгому волоссі. Обруч чи обідок можуть бути прикрашені різним камінням, перлинами, паєтками, бісером, квітами чи іншим матеріалом.
  ©Sibodesigns by Sheila Bobeldijk

Віночок

Віночок з квітів буде однаково гарно дивитися і влітку, і взимку. Цей аксесуар додасть ніжності, легкості та жіночності вашому образу. Ви можете обрати великі громіздкі квіти або маленькі, більш акуратні. Можна вибирати як живі, так і квіти зі штучних матеріалів.
  ©Emily Suidikas

Квіти в волоссі

Цей варіант підійде для більш скромних зачісок, які не варто перевантажувати аксесуарами. Ви можете обрати живі квіти або створити собі унікальний аксесуар зі штучних матеріалів за допомогою дизайнерів, які виготовляють весільні прикраси. 
  ©Sibodesigns by Sheila Bobeldijk

Брошка або гребінь

Скромний та вишуканий аксесуар, який швидше підкреслить вашу зачіску, ніж буде її головним акцентом.
  Twigs & Honey ®

Шпильки

Якщо ви не прихильниця масивних прикрас, то можете обрати шпильки прикрашені перлинками, камінням чи квітами.
  ©Emily Suidikas


Перед тим, як обрати варіант для себе, переконайтеся, що вам буде личити обрана прикраса та органічно піходитиме до вашої сукні. Не забувайте ділитися власними фото та ідеями в коментарях. Бажаємо вдалого святкування!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше