Вечорниці на Андрія

8 грудня 2015
Редакція
Колись у давнину, в передвечір свята Андрія, дівчата та хлопці збиралися у красивій та затишній світлиці, де співали обрядових пісень, пряли-вишивали, знайомилися-залицялися, ліпили вареники й ворожили!

12 грудня Перший українодівочий сайт гарного настрою "Каралєвна" (www.karalevna.com.ua) запрошує вас, дорогі друзі, у неймовірно красиве та світле місце - ресторан-майстерню Шинок ресторан, що на Печерську – на Вечорниці разом із фольк-гуртом "Королівна"!
 
Будемо разом ворожити, відтворювати давні звичаї і традиції, водити хороводи, кусати калиту й веселитися! А також усі бажаючі зможуть поласувати смачненькими вареничками! Море позитиву і теплої енергетики, позитивні забавлянки, пісні й танці, таємничі гадання в атмосфері творчого ресторану "Шинок" гарантовано!
 
Коли? 12 грудня 2015 року

Де? Ресторан-майстерня "Шинок" Україна, м. Київ, вул. Лесі Українки, 28в (кругла башта)

Білетик коштує 75 грн. (діточкам – вхід безкоштовний)

Приходьте до нас на Андріївські вечорниці!

Сторінка події на Фейсбук: www.facebook.com/events/529740893861189
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше