Ваша ідеальна сукня: на що варто орієнтуватися при виборі

12 липня 2019
Редакція
Тільки справжня жінка може зрозуміти, наскільки важко вибрати сукню! Здається, сформувалася в голові картинка бажаного наряду, але варіантів так багато, що аж очі розбігаються. Хочеться, аби плаття на фігурі добре виглядало і не спричиняло дискомфорт при носінні. До якості теж є великі запити: натуральні тканини, ідеально рівні рядки, акуратно пришиті елементи декору. На такі наряди жодна модниця не пошкодує грошей.

 Запитання: а як же знайти ті самі сукні, які будуть відповідати всім запитам? Моделі, виставлені на вітринах торгових центрів, м'яко кажучи, не вражають. Якщо вдається знайти щось більш-менш пристойне, то або ціна занадто захмарна, або з'являються претензії до якості товару (чомусь зовнішній вигляд і якість рідко бувають на однаково високому рівні).

Тому більшість представниць жіночої статі звертається до інтернет-магазинів. Безсумнівно, вибір на сайтах в рази більший і цікавіший, ніж у торгових центрах. Плюс можна в будь-якому місці і в будь-який час приділити час перегляду модельного ряду різних виробників, а також розсортувати сукні за ціною, фасонами і розмірами. Це просто і зручно.

 Існує багато АЛЕ, які зупиняють дівчат від покупки суконь в інтернет-магазинах.

По-перше, страх опинитися в ситуації з розряду «очікування—реальність». Вибрали плаття, оформили замовлення, з нетерпінням чекаєте доставку. А в підсумку і колір не такий, як на фото, і на фігурі виглядає не дуже, і з розміром щось не те (хоча ви вказали свій розмір).
 
По-друге, деякі магазини мають проблеми з доставкою. Ваше плаття може довго «подорожувати» невідомо де, перш ніж потрапить до вас. Хтось скаже, що немає нічого страшного в затримці замовлення. Але коли от-от відбудеться важлива подія, для якої було замовлено плаття, про спокійне очікування не може бути й мови.
По-третє, незважаючи на встановлені права споживача, усе ще існують проблеми обміну і повернення товару. Магазини неохоче виходять на зворотний зв'язок і вирішують питання, що виникли.
На превелику радість клієнтів, жоден з вищезазначених пунктів не стосується нашого інтернет-магазину. Ви без труднощів купите стильне плаття, яке відповідає вашому звичного стилю або спробуєте створити новий образ, що запам'ятається.

Сукня Celine
Здається, все, що можна було придумати, вже придумано. Але ні, відомі дизайнери продовжують радувати новими колекціями. Незвичайний крій і колірні рішення, поєднання різних текстур тканин в одному платті, помітні елементи декору. Пропоную більш детально розглянути наші моделі, щоб краще визначитися з вибором і купити стильне плаття.
Ви незмінна прихильниця класики і офісного стилю? Чудово! Ми маємо, що вам запропонувати. Зараз в моді силуетні сукні спокійних відтінків, виконані зі щільного трикотажу. Вони підкреслюють переваги фігури, поєднуються із жакетами і кардиганами. Доповніть його класичними човниками, аксесуарами — і образ ділової леді готовий!
 
Отже, вам треба відвідати урочистий захід або корпоратив, де ви хочете бути в центрі уваги. Для такого випадку підійдуть витончені коктейльні сукні із шифону та мережива. Більш сміливі дівчата можуть зупинити вибір на шовкових сукнях-комбінаціях з V-подібним вирізом і легким воланом. Шикарно виглядають на фігурі облягаючі сукні з відкритою спиною: повірте, у такому вбранні компліменти з боку чоловіків вам забезпечені. Вибирайте модель, яка підкреслить переваги вашої фігури, зробить вас яскравою і привабливою.

 Звичайно ж, ми не можемо залишити улюблених дівчат без літніх суконь. Для любительок жіночних образів підійдуть довгі повітряні сукні з шифону. Не подобається довжина — радимо звернути увагу на сукні з невеликими рукавами-крильцями. У цьому сезоні в моду ввійшли сукні з мереживними вставками, вишивкою та бахромою.

А для тих, хто дотримується спортивного стилю, пропонуємо розглянути джинсові сукні. Вони універсальні, зручні, відмінно поєднуються практично з будь-яким взуттям і аксесуарами. Крім того, не можна залишити без уваги всіма улюблені сукні-сорочки, які виграшно виглядають на будь-якій фігурі. Спробуйте пограти з принтами: замість однотонної тканини віддайте перевагу вертикальній смужці, клітці або дрібному квітковому малюнку. У такій сукні ваш образ стане незабутнім і стильним.

Футболка Valentino
Головне для нас — щасливі клієнти. Ми гарантуємо високу якість і доступну вартість наших товарів, швидку доставку і високий рівень обслуговування. Ще в нас є розділ знижок, де можна «урвати» останні популярні моделі за зниженою ціною.

 Хочете купити стильне плаття? Тоді вам — сюди!

Обкладинка — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше