VALUES

31 липня 2015
Тanya Balyta
Мені цікаво, що буде через декілька десятків років? Чи задумувався хтось із нас про таке? Що нас чекає? На що ми заслуговуємо? Чи ми взагалі заслуговуємо на щось? 

Якщо б ми стали та подивитися збоку на нас, людей... Чесно, дуже важко підібрати слова, щоби назвати те, що з нами сталося!!! Якими ми всі стали, як ми поводимося один з одним. Ми взагалі забули про цінності. Ми інколи навіть забуваємо або навіть, можливо, і не хочемо сказати елементарне слово "дякую" за те, що для нас зробили. Нас, людей настільки змінюють ці розвинені технології, ми настільки підпадаємо під їхній вплив, що не помічаємо певних приємних моментів у нашому житті. Та що говорити про моменти, ми взагалі потрохи забуваємо такі слова як: повага, пошана, любов, вірність, доброта.

Колись багато визначних письменників, поетів описували в своїх працях ці цінності. Скажіть мені, будь ласка, хто зараз пише про таке? Чи може зараз сучасна людина назвати хоча б одного талановитого письменника, який описує ці цінності? Читаючи колись твори, ми шукали в них відповіді на питання, які нас цікавили, а що ми можемо знайти в теперішніх романах? 

Так цікаво дізнатися, на що перетвориться цей світ? Як ми люди змінимося? Оця людська жага ще… ще…ще, поглинає нас самих . Ми цього не помічаємо, але воно так і є. Ми ніби хочемо йти в ногу з часом, але попри усе це, наші приорітети дуже змінюються. І я б не сказала, що в кращий бік, а навпаки.

Я тільки не можу зрозуміти, чому ми стали таким жорстокими? Що змінилося? Ну прийшли ком’ютери, телевізори, інтернет, роботи, ну як вони можуть вплинути на нас? Чому ми змінюємося? Я все розумію: змінюються часи, змінюються технології, ми ніби стаємо розумнішими, але чомусь в той же момент набагато жорстокішими та ненаситнішими.

Ми частіше почали ображати один одного, завдавати один одному ще більше болю. В даний час ми це дуже добре навчилися робити, але щоб це виправити, вибачитися, чомусь на це нам не вистачає сили волі. От чому так? Чому щось погане нам дуже легко дається, а щось хороше з нас важко витягнути? Можливо, варто задуматися про це!!! Можливо, зараз є якась людина, яка чекає від вас цього маленького слова "вибач". Хоча воно таке маленьке, але має надзвичайну силу. Подумайте!!!

Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше