В Україні з’явилися нові смартфони за гарною ціною

30 квітня 2023
Редакція

На ринку є величезна кількість портативних гаджетів, ціна яких іноді сягає місячної зарплати. Чи є смисл переплачувати, коли подібний функціонал доступний набагато дешевше? Мобільний телефон blackview маловідомий серед споживачів. Це пояснюється лімітованим об’ємом виробництва та експорту. 

Якщо ви бажаєте мати незвичний у дизайні апарат, придивіться до Блеквью. Так, він трохи ширший за аналоги, але внаслідок габаритів має батарею великої місткості. Історія бренду цікава, але смартфон цікавіший.

Принципи компанії

Засновник бренду вважає, що якісна техніка має бути у кожного. За його словами, багато фірм завищують вартість своєї продукції. Тому оригінал коштує досить демократично. 

Виробничий цикл має ті ж етапи, що популярні корпорації. Всі процеси ретельно контролюють працівники. На вироби є сертифікати якості. Щорічно обсяги продажу збільшуються. 

Компанія активно популяризує себе на міжнародних ринках та часто бере участь у виставках новітніх технологій. Телефон з’явився і в Україні, люди вже оцінили апарат позитивно.

Вигідні особливості смартфона Blackview

Гаджет наповнено сучасною комплектацією. Персонал бренду постійно працює над удосконаленням техніки. На сьогодні телефон має перспективні характеристики:

  • неповторний дизайн каркаса;
  • велика працездатність;
  • енергоефективний процесор;
  • місткий акумулятор;
  • сучасне програмне забезпечення;
  • ударостійкі корпус, екран;
  • захист від вологи;
  • зручна експлуатація однією рукою. 

На окрему увагу заслуговує зовнішній вигляд. Автентична масивна обкладинка особливо подобається чоловікам. При падінні надійний матеріал може отримати максимум подряпини.

Деякі моделі оснащено функцією швидкої підзарядки. Камера працює чітко і стабільно. В Україні бренд легко знайти в інтернет-магазині storeinua.com. Апарат доступний в кредит, тому покупка пройде непомітно для вашого бюджету. Стане чудовим подарунком.

Виробник робить ставку на практичність і довговічність. Телефон Блеквью – це новітні технології за невелику ціну. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше