В Україні створили мультсеріал за "Кобзарем" у стилі зомбі-хорору

24 квітня 2017
Annie
В Україні створили анімаційний серіал за "Кобзарем" Тараса Шевченка, який невдовзі презентують на одному із загальнонаціональних каналів.

Як повідомляє Радіо Свобода, автори впевнені у тому, що сучасній людині треба подавати Шевченка по-новому.
 
lovelylife.in.ua
 
В основі першої серії анімаційного серіалу – містичний вірш За байраком байрак у стилі зомбі-хорору. Всього у серіалі має бути 12 серій.
 
"Якщо ми будемо працювати з Шевченком як із кріпаком, то це буде сльозлива шароварщина. А якщо як із Стівеном Кінгом, як з автором хорорів, то буде зовсім інше ставлення", – розповів продюсер серіалу Максим Прасолов.

Зазначається, що над мультфільмом працювали цілий рік. Зробили понад 400 малюнків у складному стилі українського бароко.

"У нас не було технічних кадрів, це все зроблено рукою нашого художника Олексія Чебикіна. Анімували всі сцени з його малюнків. Кожна фігура розрізалася на частини – від 20 до 140 – і ці частини анімувалися", – пояснив режисер Богдан Шевченко.
 

 
(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше