В Україні пройде масштабний конкурс фільмів про мир

19 листопада 2015
UAPOST.US
Всеукраїнський конкурс короткометражних фільмів "Україна: шлях до миру" стартує в листопаді 2015 року, передає UaPost з посиланням на Cultprostir

Його ініціатором став меценат Ігор Янковський. Тематика короткометражок, які прийматимуться для участі в конкурсі, присвячена загальнолюдським цінностям, погляду в мирне майбутнє України і новим шляхам розвитку країни. Взяти участь у конкурсі зможуть українці віком від 16 до 30 років, які мають досвід у зйомці короткометражного кіно.
 
За словами Ігоря Янковського, він ініціював конкурс, щоб стимулювати молодих українських режисерів висловити свою громадянську позицію і проявити творчий потенціал. Партнерами конкурсу стануть молоді кінорежисери, серед яких переможець Національного конкурсу кінофестивалю "Молодість" Никон Романченко і учасники організації "Сучасне Українське Кіно".

"Щодо вимог до конкурсних робіт – приймаються короткометражні фільми в ігровому, документальному та анімаційному жанрах, зняті в період з 2014 року. Хронометраж фільмів не повинен перевищувати 30 хвилин. Ну, і головне – робота повинна розповідати про мирне життя українців, їхні великі та маленькі досягнення, історії, що надихають на успіх та особисті перемоги", - розповів Cultprostir Никон Романченко, режисер і голова оргкомітету конкурсу.

Конкурс короткометражних фільмів триватиме до квітня 2016 року. Найкращі роботи будуть показані в кінотеатрах України і за кордоном. Загальний призовий фонд конкурсу становитиме 270 тисяч гривень.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

6 трендів цієї весни
Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.
Читати більше
Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки
Лазерне видалення волосся — це безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.
Читати більше