В мережі з'явився перший трейлер української комедії "Шляхетні волоцюги"

23 березня 2018
Андрій К.

У мережі з'явився перший трейлер українського музично-комедійного бойовика "Шляхетні волоцюги", котрий розповідає історію двох львівських батярів - Боді та Мірека - котрі живуть під гаслом "Любити Львів, жінок та жарти"

Щоб жилось не так нудно, герої стрічки постійно вдаються до різноманітних авантюр. Так, одного разу доля зводить їх з молодою красунею, через яку хлопці потрапляють в чергову пригоду. І все це відбувається у Львові 1938-39 років. 

Проект "Шляхетних волоцюг" став одним із переможців Дев'ятого конкурсного відбору Держкіно. Виробництвом стрічки займається компанія "Ганзафільм".

Режисер - Олександр Березань.
Продюсер - Дмитро Кравченко.
Сценаристи - Тарас Боровок та Дмитро Наумов.

Зйомки відбувалися в серпні-вересні 2017 року, а головною локацією стали вулички Львова. 

Прем'єра фільму відбудеться 27 вересня 2018 року. 

(via)
Зображення-обкладинка: Молодий буковинець

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше