В липні відбудеться прем'єра містичного трилеру про Чорнобиль

25 квітня 2018
Редакція

26 липня в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра містичного фільму Володимира Тихого "Брама" про життя в Чорнобильській Зоні відчуження. Про це повідомляє UATV з посиланням на прес-службу Держкіно.

В основі стрічки лежить відома п'єса Павла Ар'є "На початку і наприкінці часів", котра мала шалений успіх в багатьох українських і закордонних театрах. 

"Брама" - це, фактично, новий погляд на Зону відчуження, котрий, втім, не обійшовся без містики і дивовижних істот.

Головною героїнею фільму є баба Пріся, роль якої виконала заслужена артистка України Ірма Вітовська. "Я дуже щаслива, що мала честь втілити цей образ. Це роль-сповідь. Все те, що я знаю про фантомні болі моєї країни, про її метафоричну змістовність, про наївність та про жорсткість, про поєднання протилежностей в однині ...все це пощастило втілити. І хоча мною фізично була заплачена ціна в тривалості реабілітації шкіри обличчя, в недоїданні та недосипі, бо грим довгий та делікатний.., та все це дуже дріб'язкове порівняно з тим, що Пощастило зіграти не Роль, не героїню, а іншу сутність, інший світ", - поділилась враженнями про зйомки актриса.

У фільмі також зіграли Віталіна Біблів, Ярослав Федорчук, Дмитро Ярошенко та Дмитро Тубольцев.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше