В Києві дизайнерам розповіли, як вижити fashion-бізнесу в умовах кризи

25 червня 2015
Fashion Business Ukraine
Вперше в Києві відбулась освітня подія для людей, які створюють та розвивають український fashion бізнес – Fashion Business Conference.

Конференція зібрала повну залу, як модних ураїнських дизайнерів, які роблять перші кроки у розвитку свого бренду, так і експертів у сфері fashion.
 
Спікерами виступили фахівці української галузі моди та експерти fashion бізнесу: маркетинг-директор LeBoutique Юлія Шилова, власниця та директор агентства FASHION-PR Наталія Березенська, засновниця та власниця компанії Fashion Business Consulting Марія Феліз, Константин Старостюк від компанії KyivMade, керівник відділу маркетингу компанії Prom.ua Марія Попко, керівник проекту tochka.net Іванна Крижанівська та співзасновниця групи компаній X-Tend Group Марія Терехова.

Запрошені спікери поділились з учасниками конференції своїм власним досвідом, застерегди від найросповсюдженіших професійних помилок та розповіли як розвивати fashion бізнес в умовах кризи.

"Ми в захваті. Всі спікери відзначили величезну зацікавленість та велику кількість практичних питань на конференції. Учасники пишуть, що отримали більше знань, ніж очікували та що це саме те, що потрібно. З їх ініціативи ми вже зансували групу у Facebook для спілкування та обміну інформацією. Зараз плануємо поглиблені майстер-класи, нові формати конференції… Це все неймовірно надихає! Команда настільки заряджена, що готова робити навіть неймовірне для наших приголомшливих, шалено творчих та відважних fashion підприємців. На осінь ми вже готуємо другу конференцію, більш яскравішу та потужну, зі ще більш практичними темами та живими дискусіями”, - розповіла ініціаторка Fashion Business Conference Альона Шевчук.
 
Керівник компанії інтегрованих маркетингових комунікацій FASHION-PR та спікер конференції Наталія Березенська поділилась з учасниками секретами PR у fashion галузі, а таккож розповіла про особливості просування брендів у соціальних мережах. Після конференції Наталія подякувала учасникам за відкритий та душевний формат події.

Fashion Business Conference вже встигла отримати багато позитивних відгуків, та бажання учасників й надалі продовжувати збиратися разом та розвивати український fashion бізнес.

По закінченню конференції її учасники ділились враженнями про атмосферу та особливості події. Вони говорили, що вже з’явилася маса нових ідей, прийшло натхнення, а також, що блонкоти були повністю списані корисними порадами від спікерів.
 
Fashion Business Conference є унікальним освітнім проектом, аналогів якому немає в Україні. Унікальність події полягає в тому, що гості мали змогу дізнатися про всі тонкощі та специфіку fashion ринку, а також про те, як зробити своїх клієнтів представниками бренду, як підвищити продажі за допомогою соціальних мереж, яким повинен бути інтернет-маркетинг для fashion ніши та про інші важливі складові fashion бізнесу.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше