В чому зустрічати новорічну ніч: вбрання від українських брендів

10 січня 2017
Редакція
Ми всі дуже любимо Новий рік, і до його зустрічі готуємося дуже ретельно. Для кожної жінки вибір новорічного вбрання - завдання непросте і вимагає певних сил і терпіння. Проте, якщо ви не придумали заздалегідь в чому зустрічатимете Новий 2017 рік, ми підготували для вас добірку романтичних та звабливих образів, що відображають найактуальніші світові тенденції – зі святкових колекцій вітчизняних марок

Miss Candy

Український бренд стильного жіночого одягу заснований талановитим дизайнером Дариною Шапоренко. За час свого існування марка знайшла чимало прихильників не лише серед українських модниць, а й між європейських красунь.

Особливість бренду - ніжні, кокетливі образи, які дизайнер втілює у колекціях Miss Candy. Унікальні тканини і яскраві кольори - саме таке вбрання створене для впевнених у собі молодих дівчат, які люблять одяг і стежать за модою. Водночас цей одяг підійде всім, адже в колекціях Miss Candy кожна жінка зможе вибрати собі річ до душі.

У своїй роботі дизайнер використовує лише якісні матеріал провідних європейських фабрик, які гарантують високу якість виробів. Завдяки майстерності та високому професіоналізму команди бренду Miss Candy кожна модель має ідеальний крій та чудово "сідає" на будь-який тип фігури. Виробники максимально уважні до деталей і приділяють багато часу створенню особливого одягу.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд Miss Candy пропонує:

Синя металізована жакардова сукня Miss Candy з гіпюром чи насичено червона з глибоким декольте? Блискучі металізовані тканини - тренд наступного року. Тому, якщо полюбляєте привертати увагу та хочете засяяти на святі, ваш вибір має зупинитись саме на цих сукнях. Wow-ефект вам гарантований. 

А для створення ніжного, жіночного та вишуканого образу обирайте одну з цукеркових суконь, розшитих декоративними квітами. Не банальний вибір для новорічного святкування.
   
Зробити замовлення ви можете на сайті чи в соціальних мережах Facebook, Instagram

Sense

Sense – це український бренд дизайнерського жіночого одягу. Його головна відмінна риса – це лаконічні силуети, прості лінії, в яких простежується розкішний мінімалізм. Дизайнери бренду роблять акцент на простий крій, а прямі лінії поєднують з власними креативними рішеннями. Так ми отримуємо стильні моделі, що стануть невід'ємною частиною щоденного образу. Одяг від Sense підходить для сучасної героїні великого міста, яка любить свободу, легкість рухів та цінує комфорт.

Бренд пропонує нам новий погляд на стиль та жіночність. Таке вбрання вигідно підкреслює стрункість фігури, робить образ цікавим та не банальним.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд Sense пропонує:

Використовуючи пастельні тони можна створювати найрізноманітніші образи. Починаючи від романтичного та завершувати відверто сексуальним. Бренд Sense пропонує нам стильний шерстяний жилет бежевого кольору з декоративним оздобленням бахромою. Універсальний варіант, чудово підійде для веселої новорічної вечірки.
 
Сукні класично чорного кольору є, мабуть, у гардеробі кожної дівчини, але з кожним роком бренди дивують нас своїми сучасними інтерпретаціями. Ось і бренд Sense підготував нам цікаві новинки. Такі сукні прямого силуету допоможуть створити в новорічну ніч загадковий і грайливо-сексуальний образ.
 
Замовити брендовий одяг ви можете в соціальних мережах Facebook, Instagram

The Skin

Молодий український бренд, який спеціалізується на створенні повсякденного жіночого одягу. Заснований 2016-ого року талановитим дизайнером Дар'єю Васильєвою. У своїх колекціях вона демонструє власний погляд на одяг, на якому побудована вся філософія The Skin. Бренд створює речі не тільки красиві, але й приємні на дотик. Ніжні тканини, оригінальний крій і безумовний комфорт роблять кожну модель об'єктом бажання.

Їхня мета - створювати речі, які стануть базовими та не будуть покриватися пилом у шафі. Такі моделі можна з легкістю комбінувати між собою, а ще доповнювати різноманітними аксесуарами. ДНК The Skin - це функціональна геометрія. Трапецієподібні та прямі силуети, складний крій, асиметричні лінії - все це стане чудовим фундаментом будь-якого гардеробу. Одяг від бренду The Skin створений для активних дівчат і жінок, які знають ціну часу та не бажають змінювати образ впродовж насиченого подіями дня.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд The Skin пропонує:

Відмовитися цього року від традиційної новорічної сукні та стати ультрамодною на новорічній вечірці в брючному піжамному костюмі з легкої шовкової тканини. Він виглядає стильно та ефектно, а доповнити образ та зробити його яскравішим можна завдяки взуттю на підборах та улюбленим аксесуарам.
 
Унікальна сукня-трансформер допоможе вам прилаштуватися до будь-яких обставин. Навіть якщо ви не спланували свій вечір - вранці у вас є сукня-сорочка з великою кишенею, а ввечері ви елегантна дама в асиметричній сукні з витонченим клатчем в руці.
   

Зробити замовлення ви можете на сайті чи в соціальних мережах Facebook, Instagram

The LACE

Молодий та прогресивний український бренд дизайнерського жіночого одягу. Пропонує якісне, стильне, елегантне та комфортне вбрання, призначене як на щодень, так і для особливих випадків.

Асортимент бренду постійно поповнюється новими моделями, які виробляються з матеріалів найвищої якості з урахуванням останніх модних тенденцій. Таке вбрання створене для прогресивних людей, які знають, чого хочуть від життя, слідкують за модою та віддають перевагу яскравому стилю і комфорту.

Нова колекція бренду The LACE вийшла дуже різноманітною та контрастною – саме те, що треба, щоби пережити цю зиму і виглядати яскраво та елегантно.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі від бренду  The LACE:

Оксамит просто створений для вишуканих вечірніх суконь та оригінального коктейльного вбрання. Тож бренд The LACE демонструє власну інтерпретацію. Обирайте спокусливу оксамитову сукню на одне плече або елегантну двоколірну сукню, яка зробить вас зіркою вечора. 
   
А ще тут є неймовірно стильна та жіночна сукня на запах, яка створить загадковий образ. В ній ви точно не залишитеся непоміченою. Таке вбрання послужить справжнім магнітом для щастя напередодні нового року, тому рекомендуємо!
 
Замовити брендовий одяг ви можете на сайті чи в соціальних мережах Facebook, Instagram
Або придбати у шоу-румі в Києві за адресою вул. Лютеранська, 16.  

Grishko design

Молодий український бренд жіночого одягу з елементами oversize та асиметрії. Дизайнер Каріна Грішко віддає перевагу простим фасонам та крою, які поєднує з вдало підібраними кольорами та якісними матеріали. Особливість бренду – створення унікальних моделей з урахуванням всіх особливостей фігури сучасних жінок.

Завдяки широкому асортименту трендових речей, актуальним відтінкам та незвичайним дизайнам бренд Grishko швидко набув широкої популярності серед українських жінок.

Одяг від Grishko design створений для молодих, активних та впевнених в собі дівчат з бездоганним смаком та яскравою індивідуальністю. Саме це вбрання підкреслить вашу справжню красу, жіночність та сексуальність.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд Grishko design пропонує:

Стилізація суконь чи комбінезонів під нижню білизну стала неабияким актуальним трендом на світових подіумах. Бренд Grishko пропонує свій яскравий варіант комбінезона з відкритою спиною на тоненьких бретелях. Така модель чудово підійде для особливого новорічного вечора. Вона повторює риси вечірньої сукні та надає вам неймовірного сексуального вигляду.
 
Розкішна довга сукня чорного кольору зробить вас зіркою новорічної ночі. Оберіть, який образ вам ближче: загадкової незнайомки, спокусниці чи романтичної леді, і знайдіть свою ідеальну сукню у колекції Grishko design.
 
Замовити одяг ви можете на сайті чи в Instagram

Bee Mine

Молодий український бренд сучасного жіночого одягу. Візитівка Bee Mine – це практичність, комфорт, свобода рухів та сміливі дизайнерські рішення. Це елегантні жіночні моделі, в яких відчуваєш себе зручно завдяки вдалому крою і натуральним тканинам.

В асортименті бренду Bee Mine ви знайдете як класичні речі, так і одяг, виконаний у вільному стилі, який успішно "впишеться" у ваш повсякденний гардероб. Тут можна знайти як елегантні сукні, які підходять для ділових зустрічей, так і стильні жилети чи універсальні комбінезони, які будуть доречними за будь-яких обставин.

Одяг від бренду Bee Mine чудово лягає по фігурі, вміло підкреслює форми і робить свою власницю ще прекраснішою. Такі речі чудово носяться, зберігаючи свою принадність і актуальність не один сезон.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд Bee Mine пропонує:

Вибір сукні для святкування Нового року – зараз, мабуть, найактуальніша тема. Адже саме від цієї ночі кожна жінка очікує чогось неповторного і казкового. Класична сукня насиченого зеленого кольору – це правильний вибір модниць. Молода дівчина буде виглядати надзвичайно вишукано, а доповнити образ допоможуть прикраси з натуральних каменів.
 
Якщо ви віддаєте перевагу комфорту, тоді вам точно підійде цей чудовий комплект зі штанів-джоггер і блузки смарагдового кольору. Таке вбрання прикрасить будь-яку фігуру і буде ідеальним варіантом для новорічної вечірки. Доповнити образ можна стильним жилетом з пір’яним оздобленням на кишеньках. Він гарантовано принесе вам успіх в майбутньому, адже якраз півень є символом наступного року ;)
   
 

Зробити замовлення ви можете в соціальних мережах Facebook, Instagram

LILO

Український бренд модного жіночого одягу, який створює красиве вбрання для сучасних модниць, котрі пильно стежать за останніми трендами, дбають про свій гардероб і прагнуть завжди виглядати неперевершено.

Особливість бренду – якісні матеріали, сучасний дизайн та демократичні ціни. Завдяки приємним натуральним тканинам ви зможете відчувати себе по-справжньому комфортно, а помірна вартість речей – це можливість для кожної жінки дозволити собі стильний одяг.

Асортимент бренду дуже багатий. У кожній моделі є своя особлива родзинка:  тканина, унікальний крій або цікаве поєднання кольорів, які одразу роблять ці речі об’єктом ваших бажань. Одяг від LILO вибирають яскраві дівчата, які не люблять йти в ногу з часом, а вважають за краще бути на крок попереду, але при цьому хочуть залишатися цікавими і жіночними.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд  LILO пропонує:

 
Оксамит - головний матеріал сезону 2016-2017, з якого шиють зараз як вишукані сукні, так і спортивні костюми. Але, беззаперечно, всі вироби з цього матеріалу виглядають неймовірно. Сукня з оксамиту перетворить вас на королеву балу і буде неабияк доречною для новорічної вечірки. Рекомендуємо обрати довгу сукню LILO насиченого червоного кольору або дуже жіночну і гарну сукню глибокого темно-синього відтінку з відкритою спиною.
 
 

Замовити брендовий одяг ви можете на сайті чи в соціальних мережах Facebook, Instagram, Вконтакті

BURDO

Український бренд якісного та стильного жіночого одягу. Засновницею є молода і талановита  дизайнерка Олена Курець, яка у своїх витворах демонструє власний погляд на сучасних жінок. Вона переконана, що одяг допомагає дівчині підкреслити акценти її жіночності, відчувати комфорт та гармонію з собою.  

Краса, зручність і легкість – ось головні пріоритети бренду BURDO. Чіткі прямі лінії, силуети та комбінований крій роблять цей одяг витонченим, а найкращі тканини та фурнітура відповідають за досконалість. Кожна нова колекція виготовляється невеликими обсягами, чим виробники гарантують унікальність та високу якість всіх виробів.

Одяг створений брендом BURDO допомагає жінці відкритись та почувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Обираємо святкове вбрання - для корпоративів і новорічної ночі бренд BURDO пропонує:

Для новорічного вечора варто обрати красиве та вишукане вбрання, але щоб водночас воно дозволяло вам почуватися комфортно. Бренд BURDO пропонує чималий вибір суконь, які підійдуть саме для цієї події. Насичено зелена з воланом чи вишукана сукня а-ля 70-ті з рукавом ¾? Обирати вам. Доповніть образ улюбленими прикрасами, які на темній тканині додадуть трохи світла і блиску – це зробить ваш вигляд виразним та неповторним.
 
Костюми з оксамитовими деталями - тренд 2017 року. Подовжений піджак і штани з високою посадкою нададуть вашому образу свіжості та неординарності. Такий костюм виглядає чудово і просто зобов’язаний з’явитися у вашому гардеробі.
 
 
 
Зробити замовлення ви можете в соціальних мережах Facebook, Instagram.


Бажаємо вам веселого святкування та щасливого прийдешнього року ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше