Що варто знати про утеплювачі для одягу (ч.1)

14 вересня 2017
Юлія Довгун
Напевне, ви зі мною погодитеся, що характеристика «щоб було тепло» – це чи не найважливіший показник в холодну чи дощову осінню погоду. Тому очевидно, що крім привабливого зовнішнього вигляду купуючи собі верхній одяг на осінь варто звертати увагу на те, що всередині, тобто на утеплювач. Пам'ятайте також, що різні температурні режими, ваш індивідуальний ритм життя та особистий рівень комфорту обов'язково має бути врахований при виборі верхнього одягу, а відповідно й утеплювача, який у ньому використаний. 

Тримайте трохи корисної інформації  від компанії K.tex (українського виробника утеплювачів для одягу).

Які утеплювачі користуються популярністю серед українських виробників одягу?

Одним з найпопулярніших є тонкий утеплювач slimtex. Це якраз той утеплювач, який дуже добре підходить для осені. Його використовують для виготовлення пальт, адже він дуже добре передає модельну форму виробу і сідає по фігурі. Витримує температурний режим до – 30 С. Має декілька щільностей – від 80 до 250 г/м2. Тонкий утеплювач slimtex зі щільністю 80 використовується для дрібних деталей виробу, наприклад – кишені, лацкани та ін. Щільність 100-150 - чудово підходить для осінніх пальто та утеплених піджаків, а slimtex 200 і 250 – використовують для зимового одягу.
 

Крім тонкого утеплювача slimtex, українські бренди часто шиють одяг з використанням HOLLOWSOFT. Його суттєвою перевагою є «запаяна» з двох сторін поверхня, що запобігає міграції волокон. Це означає, що при догляді за одягом, утеплювач зберігатиме свої властивості навіть після багаторазового прання. Крім цього він «не линяє» і є повністю екологічний.
Цьогорічною новинкою є якісно новий утеплювач – TERMOLOFT. Його основною особливістю є водовідштовхування, м’якість та легкість. Одяг пошитий на цьому утеплювачі комфортний і теплий. Він максимально адаптований під різні ритми життя сучасних людей. Тому його часто використовують для курток призначених для занять екстремальними видами спорту. Хоча він також абсолютно доречно виглядатиме, наприклад, в елегантному утепленому піджаку.


Чи є якісь особливі рекомендації за доглядом одягу на утеплювачах?

Верхній одяг - це цілісна річ, що складається не лише з утеплювача, тому звичайно варто враховувати тканини верху. Якщо брати до уваги лише бренди наших утеплювачів, наприклад, slimtex, HOLLOWSOFT чи ТERMOLOFT, то експлуатаційні характеристики у них високі, а загальна зносостійкість одягу на утеплювачах залежить також від тканини верху. 

Як відрізнити якісний утеплювач від не якісного? 

При покупці одягу на утеплювачах  компанії K.tex (
slimtex, HOLLOWSOFT чи ТERMOLOFT) - ми гарантуємо якість кінцевому споживачу. Підтверджуючи її спеціальними навісними чи вшивними ярликами. Крім цього обов'язково радимо запитувати про теплові характеристики утеплювача, який використовується всередині одягу (різні утеплювачі можуть витримувати свої температурні режими).
Навісні ярилки утеплювачів
 
Сподіваюся матеріал був для вас корисний. Слідкуйте за новими дописами. Попереду ще багато цікавого. 

Фото надані компанією К.tex: https://ktex.com.ua/

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше