Уперше "Ніч рекламожерів" в Івано-Франківську!

29 січня 2019
Редакція

Уже понад 40 років "Ніч рекламожерів" доводить цілому світу, що реклама нічим не поступається кіномистецтву із властивими йому екшеном, напругою, екзотикою, захмарною кількістю гумору, непередбачуваними поворотами, дотиками романтики, драми та виключного відчуття прекрасного.

"Ніч рекламожерів" — двічі увійшла до Книги рекордів Гіннеса як унікальний культовий проект, що дозволяє поглянути на відеорекламу як на витвір сучасного мистецтва. Проходить у понад 40 країнах світу. Ця визначна подія не лише для спеціалістів у сфері шоу-бізнесу, реклами та маркетингу, але й для усіх, хто хоче бути у тренді!

Вперше, 1 березня, феєричне дійство протягом всієї ночі відбудеться в Івано-Франківську. Любителів реклами та шанувальників кіно і гостей міста чекає унікальна нагода ознайомитись із шедеврами колекції «Magic of Cinema Advertising» від пристрасного генія Жан Марі Бурсіко.

Окрім якісної реклами, організатори підготувати для Вас низку сюрпризів  фуршет та розважальну програму протягом вечора; сотні нових та корисних знайомств і найважливіше: Ви поринете в круту атмосферу шаленого свята!

Квитки можна придбати за посиланням bit.ly/NReklam або в касах кінотеатру «Люм'єр».

Звичайно, ця масштабна подія неможлива і без партнерів: організатори «Ночі рекламожерів - 2019» маркетингова компанія WOO Agency, театр кіно «Люм'єр».

Інформаційні партнери: медіа-холдинг «VERSAL» та радіо «Західний Полюс».

Важливо зазначити, що реклама – це не просто двигун торгівлі, а й документ епохи, в якій ми всі живемо.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше