Український театр вогню переміг на міжнародному фестивалі

4 жовтня 2016
UAPOST.US
Театр вогню "Аделаїда" з Дніпра посiв перше мiсце на Мiжнародному фестивалi вогню Krotoszyński Festiwal Ognia, який проходив у Польщі.
 
uapost.us
 
"Ми залишились у захватi від фестивалю, i дуже вдячнi органiзаторам за запрошення. Також було приємно виступати на однiй сценi з колективами з Литви і Чехiї, якi теж змагалися за перемогу", – поділився керiвник групи Сергiй Жилiн.

Українські артисти презентували шоу "Лібрія", яке займає центральне місце у творчості колективу.

"Воно було створене у 2010 році, але з того часу дуже змінилось, адже ми щороку вдосконалюємо і розширюємо програму, – розповідають учасники театру "Аделаїда". – В цьому шоу ми поєднали хореографію, складні трюки, синхронність рухів, унікальний реквізит і спецефекти, створені на базі власної майстерні".
 

Колектив "Аделаїда" вже виступав із дійством "Лібрія" і на інших фестивалях – Київському вогняному фестивалі, FireLifeFest в Ужгороді, Global Village в Дубаю та Techfest в Мумбаї. 

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше