Український стартап виграв премію Product Hunt, обігнавши компанію Ілона Маска

30 січня 2018
Кирило Кр.
Пристрій Petcube Bites української компанії Petcube отримав премію платформи Product Hunt Golden Kitty Awards в номінації "Найдивніший продукт року" (WTF Product of the Year). Примітно, що в голосуванні Petcube обігнала компанію Ілона Маска The Boring Company.
 
Petcube Bites - не єдиний український продукт, який отримав нагороду Golden Kitty Awards. У номінації "Бот року" переміг юридичний бот PatentBot, а в номінації "Найкращий споживчий продукт" - сервіс Setapp від Macpaw.


 
Всього на премію Golden Kitty Awards було номіновано сім українських продуктів, серед яких Hushme, Flawless App, Crello і Grammarly Keyboard для iOS. Також варто відзначити, що засновниця FlawlessApp Ліза Дзюба посіла друге місце в номінації "Творець року".

Джерело: ain.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше