Український художник створює реалістичні картини кульковою ручкою (ФОТО)

10 березня 2017
UAPOST.US
Талановитий український художник Андрій Полєтаєв надихає своєю творчістю. Його роботи, які він створює звичайною кульковою ручкою, вражають своїм гіперреалізмом. Сюжетами робіт художника-самоука стають урбаністичні пейзажі, звичайні перехожі мегаполісів та портрети знаменитостей.
 
Особливо складними у виконанні є міські пейзажі, які можуть займати, як зазначає сам автор, від 200 до 300 годин кропіткої роботи. З урахуванням монохромності зображень, українцеві доводиться багаторазово наносити шари за шарами, щоб досягти бажаного ефекту. На деяких малюнках кількість шарів чорнила може складати від десяти до двадцяти.

 
"У моїх малюнках я намагаюся показати красу повсякденних моментів, які нас оточують. Я хочу нагадати, що іноді нам варто зупинитися і озирнутися", — каже художник, Андрій Полєтаєв.
 
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 30 березня 2017
цікаво!
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше