Український хлопчик став справжньою зіркою школи в Міссурі

5 квітня 2017
UAPOST.US
Колишній одесит, нині житель міста Спрінгфілд, Міссурі, 7-річний Ян Щербина став одним із найздібніших учнів своєї школи.
 
uapost.us
 
Так, маленький Ян є учасником програми WINGS для обдарованих дітей міста Спрінгфілд, а також знімає відео на свій англомовний канал в YouTube, повідомляє видання News Leader. 

"Працівники школи Wilder зазначили, що чим більше Ян адаптовувався до середовища – а він вільно читає та пише англійською – тим очевиднішими ставали його надзвичайні здібності. Його протестували на академічну програму для обдарованих дітей міста Спрінгфілд і швидко прийняли", – йдеться в повідомленні.

Знаючи англійську та російську та українську, Ян додатково вивчає німецьку та іспанську мови. Крім того, маленький українець набирає від 1 до 9 тис. переглядів своїх відео на англомовному каналі "Yan HapPY KiDdO". 

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше