Український фільм візьме участь у престижному кінофестивалі

21 жовтня 2016
UAPOST.US
Фільм "Яма" студента Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого Антона Яремчука побореться за призи престижного Амстердамського кінофестивалю документальних фільмів IDFA.
 
uapost.us
 
Стрічка буде показана в категорії "музична картина". Це буде світова прем'єра 26-хвилинного фільму.

"Яма", в якій Яремчук виступив режисером і оператором фільму, є звітною роботою студента четвертого курсу майстерні операторського мистецтва, знятою у співавторстві з Данилом Окуловим.
 

 
До речі, минулого року приз журі кінофестивалю IDFA завоювала українська документальна стрічка "Українські шерифи", яку в 2016-му відправили на "Оскар".

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше