Український фільм переміг на найбільшому у світі фестивалі (Трейлер)

30 листопада 2016
UAPOST.US
Фільм "Коли цей вітер стихне" отримав перемогу в номінації "найкращий документальний студентський фільм" на найбільшому у світі фестивалі документального кіно IDFA, який щорічно проходить в Амстердамі.

Стрічку створила українсько-польська знімальна група.
 

 
Режисером фільму є львів'янин Тарас Дронь. Він розповів, що за допомогою своєї роботи він хотів розказати світу про свою країну.

"Починаючи шукати тему для фільму одразу після Майдану, ніхто з нас не підозрював, що буде так нелегко розказати таку, здавалося би, просту історію. Ніхто не думав, що нас за 3 роки роботи над фільмом буде так багато. Також не все ще можна розказувати, оскільки Крим поки що в окупації і наші герої саме там", — розповів Дронь.

Він, як і польська режисерка фільму Анєла Астрід та оператор Олександр Поздняков (теж львів'янин), закінчує кіношколу у Лодзі.

"На даний момент я готуюсь до дебюту, дописую сценарій повнометражного художнього фільму і ця перемога додала мені впевненості. Ми всі дуже завдячуємо нашим героям фільму, які є в кадрі, а також тим, які допомогли його реалізувати", — розповідає Тарас Дронь.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше