Український бренд створює стильні краватки для чоловіків

16 вересня 2016
Редакція
Як показала практика, українські виробники можуть запропонувати безліч цікавих рішень та ідей, особливо у сфері моди та стилю. Здебільшого, на ринку можна знайти чимало цікавинок для прекрасної половини людства, але не варто забувати і про чоловіків! Саме тому сьогодні ми хочемо познайомити вас з українською комнадою EGGO, яка представляє своє бачення стильних чоловічих аксесуарів

"EGGO - це, насамперед, унікальність та новий погляд на звичайні для нас речі. Це краватки для людей яким набридла мінлива та одноманітна мода. Для людей які цінують якість та унікальність в речах. Ми не прагнемо бути схожими на когось. Ми прагнемо показати своє его." - саме таку ідею вклала у свій проект група українських ентузіастів на чолі з Владиславом Бєлим, поціновувачем стильних краваток та метеликів.
 
facebook.com
 
"Все почалося з маленького хобі. Я зовсім випадково наткнувся на статтю одного сайту, про те як виготовити краватку в домашніх умовах. Здалось, що це дуже легко, і я вирішив спробувати. Я завжди полюбляв носити краватки і метелики, тому ідея виготовити свій аксесуар не покидала мене. На наступний день я пішов до бабусі, в неї була швейна машинка і тканина. Я спробував. Спочатку виходило не дуже, але з часом продукт виходив кращим, ніж я міг собі уявити. Після цього я не міг зупинитись. А через деякий час я познайомився з натуральною шкірою і це була любов з першого погляду." - розповідає Владислав про виникнення ідеї.    

Зараз EGGO - це кілька однодумців, котрі впевнено крокують до досягнення своїх цілей. 

Першим продуктом компанії була краватка-метелик. Цей аксесуар здобув неабияку популярність серед покупців! Однією з переваг їхнього продукту було те, що Владислав сам дуже полюбляє крватки-метелики, тож добре знає, як виготовити якісну річ, яка задовольнить навіть найвибагливішого клієнта. Основним напрямком стало виготовлення аксесуарів з натуральної шкіри.
 
facebook.com
 
Чому саме шкіра? "По-перше, такий виріб буде більш зносостійким, ніж текстильний. По-друге, навіть після значних пошкоджень, зовнішній вигляд краватки легко реставрувати. По-третє, шкіряний метелик краще підкреслює стиль власника, тому що поєднується з іншими його елементами (взуття, ремінь, браслет)" - пояснює Владислав. 

Краватка - другий продукт українців. Ні для кого н секрет, що це вкрай важлива і незамінна частина чоловічого гардеробу.  Це аксесуар, за яким часто оцінюють чоловіка. Тому до його вибору потрібно підходити вкрай відповідально. 
 
kickstarter.com
 
Після кропіткої роботи і численних експериментів компанія прийшла до простої, та водночас оригінальної ідеї - симбіозу натуральної шкіри і тканини. Саме тому можна з впевненістю сказати, що EGGO tie ідеально підійде до будь-якого стилю одягу і підкреслить індивідуальність його власника. 

Зараз команда розпочала збір коштів на Kickstarter для реалізації свого проекту: www.kickstarter.com/projects/1415935650/eggo-stylish-tie-made-of-genuine-leather-and-fabri

І це не ще далеко не остання ідея Владислава. У планах ще дуже багато цікавинок, тож побажаємо йому та його комнаді успіху!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше