Українську студію номінували на MTV Video Music Awards 2017

Канал MTV оголосив номінантів премії MTV Video Music Awards 2017. Цього року фаворитами є Кендрік Ламар (9 номінацій), Кеті Перрі (5 номінацій), The Weeknd (4 номінації) і DJ Khaled (4 номінації).

У номінації "Найкращі візуальні ефекти" представлена українська студія Gloria FX за роботу над кліпом iSpy хіп-хоп виконавців KYLE і Lil Yachty.
 

До цього кліпи, зроблені українцями, два роки поспіль перемагали в цій номінації. У 2015 році - Skrillex and Diplo ft. Justin Bieber "Where Are U Now", а у 2016-му - Coldplay "Up & Up".
 



(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше