Українські дизайнери на Тижні Моди у Лондоні, АБО ПРИГОДИ ОДНІЄЇ СУКНІ

Цими днями в Лондоні проходить тиждень моди, в рамках якого свої весняно-літні колекції представили українські дизайнери, взявши участь у шоу Mercedes-Benz Kiev Fashion Days: Антон Белінський, Анна Коломоєць, Лєра Лещева і Яся Міночкіна.

Показ відкрила колекція Анни Коломоєць (Anna K). Сукні А-силуету, джемпери із зображенням очей, дорожніх знаків та різних символів, які використовуються у прогнозах погоди. Нові образи дизайнер доповнила клатчами, які були створені у співпраці з британським брендом Eshvi. Cвій показ Анна традиційно закрила сама у сукні, яку ми не раз змогли побачити у фоторепортажах стрітстайл-фотографів.
 
Ось іще кілька "луків" Ані, які неможливо не запам'ятати.
 
"Колекція, де багато слів без букв" – так в одному зі своїх інтерв'ю висловився Антон Белінський (Anton Belinskiy). Витримана в урбаністичному стилі колекція, наповнена яскравими малюнками, на створення яких дизайнера надихнув фільм "Країна Глухих". Втілити ідею у життя Антону допомогла художниця Поліна Мороз.
 
Одна із суконь дизайнера також стала героїнею фоторепортажів з вулиць після шоу. Даша Шаповалова, креативный директор Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, у сункі Антона Белінського очолила список найстильніших за версією Daily Telegraph на London Fashion Week. Багато інших модних видань також не оминули увагою цю ідеальну сукню. На ній зображено знаки глухо-німої абетки, і там сказано: "Ти красива"!
 
Колекція, представлена Лерою Лещевою (Lera Leshchova), характеризується флористичними мотивами: "Це квіти казкового, райського саду, де панує мир і спокій", – так символічно коментує свою колекцію дизайнер і саме таким бачить майбутнє України, і нам це також додає оптимізму!
 
Відтінки салатового, рожевого та білого, бавовняні сукні, класичні брючні костюми з рожевими, синіми та фіолетовими квітковими принтами, натяк на 70-ті, технологічні матеріали – все це можна було побачити у колекції Ясі Міночкіної (Yasya Minochkina).
 
Сама Яся Міночкіна на шоу.
 
З іншими матеріалами автора можна ознайомитись тут.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше