Українські документалісти зняли фільм про трагедію під Волновахою

15 березня 2017
UAPOST.US
Студія #Babylon '13 у неділю, 12 березня, опублікувала короткометражний документальний фільм, присвячений розстрілу російськими терористами пасажирського автобуса під Волновахою у січні 2015 року.
Про це пише DT.UA.
 

 
Під час обстрілу українського блокпоста один із снарядів "Граду" розірвався біля автобуса. 10 людей, в тому числі, 14-річна дівчинка, загинули на місці, ще двоє померли пізніше в лікарні. 19 мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Фільм знятий за матеріалами кримінального провадження, яке вела Головна військова прокуратура ГПУ.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше