Українська йогиня Таїсія Павлюкова

30 липня 2015
Oleksandra Orlova
Широко відомі у світі прекрасні йогині Кіно Макґреґор і Бріоні Сміт, відео і фотографії яких, ви нерідко зустірчали в Інтернеті, залишаються по той бік океану, в той час як, не менш дивовижна Таїсія Павлюкова живе і викладає йогу в Києві.
 
Таїсія познайомилися з йогою в 2004-му році, через три роки потрапила до студії Андрія Сидерського і залучилася до напрямку Y23 (YOGA23) - оптимізованої, еклектичної практики, яку також називають західно-орієнтованою йогою. У 2010 році Таїсія обрала йогу як основний вид діяльності та стала інструктором. Як і кожен майстер, вона відкрита до експериментів і цікавого досвіду, тож її власна практика відрізняється розмаїттям і красою, та водночас гармонією і балансом.
 
Останній рік відзначився для Таїсії зовсім новими враженнями: вона стала матусею і зробила перерву у викладанні в студії, проте практику не полишала ні на день, і тому зі знанням справи говорить про позитивний вплив йоги на організм майбутньої матері й немовляти, а також демонструє як швидко можна відновити чудову фізичну форму після народження дитини.
 
Таїсія Павлюкова - українська йогиня і дивовижно красива жінка, яка ще раз доводить, що для досягнення йога-майстерності зовсім необов'зково жити за океаном, потрібно просто знати чого прагнеш і натхненно й невтомно працювати для досягнення мети.



Якщо вам сподобалась ця стаття, радимо вам також почитати:
10 вправ для гнучкого тіла
Щиро про йогу
Як вітати сонце
Як провести сеанс йоги вдома
Селебрітіс обирають йогу

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше