УКРАЇНСЬКА ВИДАВНИЧА СПРАВА буде представлена на  25-ому Форумі видавців у Львові

17 вересня 2018
Євгена Тищук

Запрошуємо на 25-ий Міжнародний книжковий  Форум видавців у Львові, що відбудеться від 19 до 23 вересня.  Цей захід має реноме найбільшого, найавторитетнішого та найпопулярнішого книжкового фестивалю як в Україні, так і в Східній Європі. УКРАЇНСЬКА ВИДАВНИЧА СПРАВА традиційно бере участь у цій найбільшій книжковій та культурній події року.

Видавництво представить свої книжкові новинки. Серед яких цінні праці ідеологів українського націоналізму Дмитра Донцова та Дмитра Мирона – «Орлика».  Без перебільшення можна зазначити, що ці постаті формували ідеологічні засади та принципи, на яких ОУН зуміла виховати небачене до того покоління героїчних борців.

Окрім цього, серед асортименту видань буде література історичної тематики. Зокрема, нововидана збірка статей присвячених маловідомій сторінці нашої історії – участі українців у збройній боротьбі Франції за визволення з-під окупації Німеччини у ІІ Світовій війні.

Також, для наймолодших наших читачів відбудеться розпродаж випусків журналу «Крилаті» за 2018 рік. А також, буде представлене чудове видання дитячого ігрового фольклору “Грайлик” з автентичними текстами та нотами народних пісень.

Тож видавництво "УВС" запрошує всіх охочих відвідати книжковий стенд та заходи на Форумі, де будуть представлені книги видавництва:

Павільйон № 91 у подвір’ї Палацу Потоцьких.

Програма заходів

21 ВЕРЕСНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

15:00   «ВИЗНАЧНІ І ПРИЗАБУТІ: ПИСЬМЕННИКИ, ПУБЛІЦИСТИ І НАУКОВЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ДІАСПОРИ ХХ СТ.»

Лекція присвячена творцям українського культурно-громадського простору поза межами рідної країни, які зберігали українську ідею серед вільних народів світу у часи радянської окупації Батьківщини.

Місце:  Науковій бібліотеці Львівського національного університету ім. І.Франка, відділ періодики 

             (м. Львів вул. М. Драгоманова, 17).

Лектор – Станіслав ФЕДОРЧУК, український політолог, публіцист, випускник історичного факультету Донецького університету, автор книги Демонтаж лицемірства”, голова Правління громадської організації “Українська народна рада Донеччини та Луганщини”. Нагороджений відомчою нагрудною відзнакою СБУ “Хрест доблесті” ІІ ступеня (2009), лауреат Премії ім. Якова Гальчевського у номінації “За публіцистичну діяльність” (2014).

22 ВЕРЕСНЯ (СУБОТА)

14.00   ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ДМИТРА МИРОНА-ОРЛИКА «ІДЕЯ І ЧИН УКРАЇНИ»

Презентація другого перевидання світоглядно-ідеологічної праці ідеолога українського націоналізму Дмитра Мирона –«Орлика».

Місце: Інститут Івана Франка НАН України (вул. Драгоманова, 18)

Учасники: політик, директор центру "Українські студії стратегічних досліджень) Юрій Сиротюк та  головний редактор часопису ОУНб "Шлях Перемоги" історик Віктор Рог.

19.00   ГЕОПОЛІТИЧНА ВІЗІЯ НАЦІОНАЛІСТІВ ЯК ПІДҐРУНТЯ ДЛЯ СИЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ  

Презентація збірки V Бандерівські читання «Місія України та національні інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів». Серед авторів збірника відомі науковці Олександр Сич, Микола Посівнич, Олег Баган, Петро Іванишин, Леонтій Шипілов, Василь Деревінський, громадські та політичні діячі Олег Тягнибок, Юрій Сиротюк, Юрій Черкашин, Сергій Пархоменко, Юрій Міндюк та ін.

Місце:   Музеї етнографії та художнього промислу  (просп. Свободи, 15)

Учасники: Юрій Сиротюк, директор  Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» автор численних публікацій у сфері геополітики та безпекових питань, організатор щорічної міжнародної конференції “Бандерівські читання” та Богдан Галайко, кандидат історичних наук, директор Науково-дослідного інституту українознавства МОН України.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше