Українська короткометражка здобула перемогу на міжнародному фестивалі Short to the point

16 квітня 2018
Редакція

Українську короткометражну стрічку "Дякую", створену на замовлення Міністерства інформаційної політики, презентували на міжнародному фестивалі Short to the point. Фільм здобув перемогу в номінації "Найкращий монтаж", повідомляють Ukraine Art News.

"Перемога стрічки" Дякую" - це ще один невеликий крок, який доводить, що Україна цікава світові. Переконаний, що це тільки початок великої кампанії по просуванню України у світі. Це можливо завдяки об'єднанню влади й суспільства. Дякую мистецькій групі та сподіваюся, що завдяки спільній роботі МІП і МЗС цю стрічку побачать мільйони людей", - прокоментував подію міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Сюжет стрічки розповідає про японського туриста та про те, як він бачить Україну. Наша держава постає перед ним гостинною, самобутньою, із красивими краєвидами та цікавою історією. Виробництвом займалася компанія Best Friends Film. Покази фільму вже відбулися в Токіо, Києві, Харкові та Острозі.

Зображення-обкладинка: Status Quo

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше