Українська десятикласниця посіла четверте місце в конкурсі молодих вчених

6 червня 2017
Редакція
Десятикласниця Валерія Тищенко посіла четверте місце на міжнародному конкурсі серед молодих вчених Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), який пройшов в Лос-Анджелесі.
 
ain.ua
 
Intel ISEF - це конкурс наукових та інженерних досягнень школярів 12-18 років, який організовує некомерційна організація Society for Science and the Public. Щороку в конкурсі змагаються понад 1700 учасників з 75 країн.
 
Валерія посіла четверте місце на конкурсі з проектом The Converter of Three-Dimensional Oscillations into Electrical Energy. Проект описує виробництво електроенергії за допомогою хвиль на поверхні води. Валерія - учениця Херсонського фізико-технічного ліцею при Херсонському національному технічному університеті та Дніпропетровському національному університеті.


 
Цієї осені в Україні пройде черговий відбірковий етап конкурсу на національному рівні. Його переможці отримають можливість представити свої наукові проекти на конкурсі Intel ISEF 2018, який пройде навесні наступного року.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Любов СЕРДУНИЧ Любов СЕРДУНИЧ 8 червня 2017
"Українська десятикласниця ПОСІЛА четверте місце в конкурсі молодих учених"... ЧЕСТЬ І ХВАЛА тобі, дитино! Прославляй і далі Неньку Україну!
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше