Українки вперше потрапили до рейтингу Forbes "30 under 30"

17 січня 2017
Редакція
Журнал Forbes презентував новий рейтинг "30 Under 30" серед жителів Європи. Цього року в перелік найкращих вперше увійшли відразу дві представниці України.

Дар'я Шаповалова, засновниця міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days і співзасновниця міжнародного шоу-руму More Dash, прикрасила рейтинг в категорії The Arts.
 
У тій же категорії виявилася і Anna K, чиє ім'я давно асоціюється у світі зі званням наймолодшого дизайнера Тижнів моди Великої четвірки. Тож не дивно, що Anna K від сьогодні можна знайти і в списку наймолодших номінантів Forbes "30 Under 30".
 
"30 Under 30" - щорічний рейтинг журналу Forbes, до якого входять молоді лідери та інноватори у віці до 30, по 30 людей у кожній з 10 категорій. У списку за 2017 рік представлено номінантів з 51 країни з усіх континентів світу.
Нагадаємо, що 1-5 лютого відбудеться 14-й сезон міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Крім основної локації, подія охопить понад 20 інших модних місць Києва. Насичена офіційна програма наймасштабнішого тижня моди у Східній Європі включає не тільки покази, а й численні презентації дизайнерів і модні вечірки. У зв'язку зі значним збільшенням кількості учасників у цьому сезоні міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days триватиме 5 днів.
 
Додаткову інфомрацію шукайте на офіційному сайті mbkievfashiondays.com і в соціальних мережах Mercedes-Benz Kiev Fashion Days.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше