Українка виграла міжнародний конкурс Supermodel International

26 квітня 2017
Annie
Цьогорічна представниця України на "Міс Всесвіт-2017" Олена Сподинюк, яка після анексії Криму переїхала до Києва, не увійшла до фінальної тринадцятки конкурусу, але запам’яталася багатьом. Особливо - національним костюмом вагою 25 кг із розкішним головним убором у вигляді вінка з маків — це фото обійшло інтернет, а кілька престижних зарубіжних видань відзначили його у своїх публікаціях про конкурс.
 
amn.com.ua
 
Самій же красуні цей конкурс лише додав снаги.
 
"Пройшов "Міс Всесвіт", емоції переповнювали мене, і я просто не змогла зупинитися! І ось я знову буду представляти Україну на міжнародному конкурсі краси — Supermodel International в Делі 22 квітня!" — написала не так давно вона на своїй сторінці у "Фейсбуці".
 
umoloda.kiev.ua
 
А в суботу в цій же соцмережі вже організатори конкурсу розмістили фото щасливої Олени разом з іншими фіналістами та лаконічний підпис:
 
"Переможницею конкурсу Supermodel International стала українка".
 
Сам конкурс Supermodel International цього року проходив уже всьоме. У ньому  брали участь 40 дівчат iз різних країн.
 
Разом з Оленою до фіналу вийшли представниці Бразилії, Таїланду, Китаю й Ефіопії.
 
facebook.com
 
Цього року однією з благодійних місій конкурсу стала ідея боротьби з насильством щодо жінок, тож його учасниці присвятили цій проблемі спеціальний флешмоб.

 
facebook.com
Для самої Олени після цієї перемоги, схоже, почнеться зовсім нове життя. Хоча й так за останній рік воно круто змінилося — після здобуття корони "Міс Україна Всесвіт 2016" вона кинула гандбол (дівчина у 12 років потрапила в молодіжний олімпійський резерв України) і вступила до Київського інституту культури, щоб стати телеведучою.
 
facebook.com
 
А ще — взялася опановувати мистецтво японського танцю з віялом та захопилася дресируванням двох своїх собак — добермана Бостона і далматинця Найка.
 
Чи буде тепер час на ці захоплення — невідомо, адже перемоги лише додають енергії для підкорення нових вершин. А українська краса — це сила. 

Джерело: www.umoloda.kiev.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше