Українець став призером Олімпіади геніїв у США

3 березня 2017
UAPOST.US
У США на Олімпіаді геніїв випускник школи з Олександрії Самуїл Кругляк посів третє місце зі своїм проектом щодо дешевого способу видобутку електроенергії. Про це повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної ради.
 
uapost.us
 
У конкурсі брали участь дві тисячі юних винахідників з усього світу. Проект українця під назвою "Отримання електроенергії з атмосфери" передбачає добування електроенергії з атмосфери за допомогою штучної іонізованої хмари за рахунок сильного електричного поля, яке буде випромінюватися іонізуючою вежею. За підрахунками, один кіловат такої електроенергії буде коштувати три копійки (зараз споживачі платять 45).

Самуїл Кругляк отримав можливість безкоштовного навчання в одному з вузів США і щомісячну стипендію близько 700 доларів США.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше