Україна потрапила в перелік держав, які НЕ ВАРТО відвідувати

13 листопада 2015
UAPOST.US


​Запропонована вище мапа показує країни, які онлайн-портал Statista вважає найбільш небезпечними для відвідування туристами.

На жаль, в цьому переліку фігурує також й Україна. Частини Росії теж вважаються небезпечними, в тому числі області, що близькі до кордону з Україною та Чечнею, Грузією та Азербайджаном.

Список країн, в які не варто їхати взагалі: Афганістан, Бурунді, Центральноафриканська Республіка, Чад, Демократична Республіка Конго, Гвінея, Ірак, Лівія, Мавританія, Нігерія, Сьєрра-Леоне, Сомалі, Сомаліленд, Південний Судан, Сирія, Туніс, Ємен.


Фахівці радять утриматися від відвідування частин таких країн: Алжир, Ангола, Вірменія, Азербайджан, Бангладеш, Буркіна-Фасо, М'янма, Камбоджа, Камерун, Колумбія, Еквадор, Єгипет, Ефіопія, Грузія, Гаїті, Індія, Іран, Ізраїль, Кот-д'Івуар, Японія, Йорданія, Кенія, Косово, Ліван, Мадагаскар, Малайзія, Непал, Нігерія, Пакистан, Філіппіни, Росія, Саудівська Аравія, Таджикистан, Таїланд, Туреччина, Уганда, Україна, Венесуела, Західна Сахара.

UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Елена Конахевич Елена Конахевич 16 листопада 2015
Це і не дивно, адже у списку відсутні ті держави, які розвинуті :-)
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше