Український винахідник знає, як з морської води зробити питну

14 травня 2013
Roksolana Yusypchuk

Леонард Смирнов - професор з Одеси, який винайшов власну технологію опріснення будь-якої рідини (навіть морської води). Заморожена особливою технологією рідина, перетворюється на кристали, з поверхні яких зникають солі та всі шкідливі домішки, і як результат, отримуємо високоякісну прісну воду.
 


Вчений стверджує, що вода стає не лише ідеально чистою, а й набуває корисних властивостей: зменшує рівень холестерину в крові, прискорює загоєння ран та навіть омолоджує організм. До того ж, пан Леонард каже, що його опріснювач можна використовувати не лише для отримання талої води, а й для солей і так званої важкої води, яку використовують для ядерних реакторів, а також метану, добуваючи який можна було б забезпечити країну газом на багато років уперед.

Такий пристрій став би просто спасінням для багатьох українських сіл, особливо у Криму, де інколи люди змушенні долати десятки кілометрів для того, щоб дістати питну воду. Професор Смирнов має всі необхідні патенти, креслення та навіть бізнес-план, за яким можна створити ідеальну систему опріснення води та полегшити життя багатьох українців.

І все здавалося б чудово, але, на жаль, кілька нагород та премія «Інноваційний прорив 2010» - це вся підтримка від держави, яку отримав науковець – жодних фінансових вкладень. Однак винаходом зацікавилися інвестори з Південної Америки та Африки, саме тому український опріснювач вперше буде застосований саме там, оскільки використовувати його на Україні інвестори категорично відмовляються.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше