Ukrainian Fashion Show by UaModna їде до Сакраменто!

7 серпня 2015
Ukrainian Fashion Show
Незабаром, а саме 22 серпня 2015 року в Сакраменто, Каліфорнія, відбудеться четвертий показ брендового українського одягу ручної роботи від сучасних українських дизайнерів Ukrainian Fashion Show by UaModna – справжнє свято краси та моди!
 
Вперше Ukrainian Fashion Show був проведений 21 грудня 2013 року. Тоді було показано колекції Вікторії Хоминець та Любці Чернікової. Свято моди мало настільки великий успіх, що надихнуло організаторів проводити його регулярно. Наступного року - 21 грудня 2014 року був проведений показ колекцій Ірини Халабури, Ярини Жук та мульти-бренду "Зерно".

Зважаючи на популярність заходу, організатори вирішили робити сезонні покази - раз на півроку. Тому 21 червня 2015 році відбулось чергове шоу за участю Лєни Васенко, Анастасії ІвановоїНаталії Коваль та українського бренду "Синій льон".

А тепер Ukrainian Fashion Show by UaModna змінює локацію, щоби поділитися з мешканцями Каліфорнії модними українськими знахідками!

Серед дизайнерів, представлених на українському фестивалі "Together for Peace", будуть відомі імена: Лєна Васенко зі своїми етно-колекціями, вишиванки від бренду "Вільні люди" та бернд "Синій льон", який вже понад 10 років приємно дивує своїх клієнтів надзвичайно якісним та красивим одягом з натурального льону.
 
Звичайно, після показу у вас буде можливість придбати будь-яку річ, яка вам сподобалась, тож не проґавте такий шанс ;)


Ukrainian Fashion Show by UaModna проходитиме в рамках найбільшого на теренах США українського фестивалю "Together for Peace".
 
Подія відбудеться завдяки організації "Ukraine Relief" і має на меті об'єднати людей, підприємства та організації з усього світу, аби забезпечити підтримку для України під час війни. 

Організатори кажуть, що хочуть познайомити гостей з українськими звичаями і традиціями, нашою культурою, підвищити поінформованість про те, що зараз відбувається в Україні, та дати можливість всім бажаючим приєднатися до підтримки і молитви за колись мирну країну. Мета фестивалю – об’єднати людей у прагненні допомогти тим, хто постраждав від війни: фінансово, емоційно і духовно. 

В програмі фестивалю: ігри, конкурси, розваги для дітей і дорослих різного віку, виступи громадських та політичних діячів з України та Сполучених Штатів, страви української кухні, національні ремесла, концерт християнської та української пісні, спортивні змагання та багато іншого. 

Більше дізнатись ви можете тут: www.facebook.com/events/1616235898660047




Це буде чудовий день для спілкування із сім'єю та друзями, а також для підтримки тих, хто потребує допомоги!

Тож запрошуємо вас на найбільший у США український фестиваль "Together for Peace"!

Bethany Park 
9880 Jackson Rd, Sacramento, CA 95827

Дізнатися більше про Ukrainian Fashion Show by UaModna ви можете на нашому сайті: ukrainianfashionshow.uamodna.com або завітавши на сторінку UFS у Facebook: www.facebook.com/UFShow
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше