Удар "регіоналки" Олени Бондаренко щодо нинішньої влади

26 жовтня 2015
Валерія
"Любые выборы лучше войны и любые выборы лучше Майдана", - так розпочала свою промову "регіоналка" Олена Бондаренко у прямому ефірі програми "Свобода слова".

Гадаю, що ефір програми за 19 жовтня цього року запам’ятається надовго глядачам виступом жінки з гострим язиком, котра знала, як викликати обурення у аудиторії щодо нинішньої влади, коли почала порівнювати життя під час правління Віктора Януковича і життя сьогоднішнє за правління Петра Порошенка: "Загляните в свой кошелек сегодня и вспомните, каким он был раньше, какой средний чек супермаркета был раньше и какой сегодня, каким было образование и как его сейчас испортили…" З такими закликами пані Олена намагалася довести, що влада сьогодення відмовляється або ігнорує нести відповідальність за два роки, так би мовити, правління у вітер.

Незважаючи на питання та коментарі експертів програми, депутатка трималася стійко та почувалася впевненою у своїх роздумах, що їй допомагало перебивати ведучого програми Андрія Куликова та експертів – Володимира Фесенка, Ольгу Айвазовську, а Олега Саакяна взагалі назвала "сепаратистом", коли він поставив їй запитання щодо відповідальності регіоналів, котрі зрадили патріотів України, на що пані Олена потім додала, що нестиме відповідальність за тих людей, котрі провокують ворожнечу один до одного у політичному плані, тому що, на її погляд, всі бажають знищити опозицію.

Не один раз Андрій Куликов просив глядачів у залі не перебивати пропонента і дати можливість договорити, але саме слова пані Бондаренко провокували на голосні вигуки із зали, коли вона кожного разу намагалася дорікнути кожному, що опозицію не шанують, а теперішня влада не зробила життя кращим, як обіцяла! Тобто пані Олена навмисне додавала олії до багаття, коли нагадувала громадянам про тарифи та гроші, враховуючи, що зараз це найболючіша тема для кожного з українців, і на фоні цього хаосу бажала показати чи, навіть, натиснути на жалість, що не дивлячись, як патріоти зрадили політику регіонів, вони і зараз, під час труднощів та війни, допомагають бійцям та переселенцям.

Виступ Олени Бондаренко викликав масу обурення і незадоволення сказаним у експертів, проте, вона явно зробила те, що збиралася – нагадала громадянам про нормальне життя за правління Віктора Януковича (нормальні зарплати, ціни и т.п.) і життя за час правління нинішнього Президента України Петра Порошенка – нічого не зроблено з обіцяного і ніхто не несе відповідальності. Але, не дивлячись, на окличні речення цієї пані, Олег Саакян нагадав про зраду регіоналів щодо патріотів України і також безвідповідальність за їх криваві вчинки!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше