У вересні в Україну приїде співзасновник Apple Стів Возняк

24 травня 2017
Редакція
У 2015 році в Україну приїжджав відомий британський підприємець Річард Бренсон. Однак цього року у вересні країну відвідає не менше легендарна в IT-співтоваристві особистість: співзасновник Apple і перший бізнес-партнер Стіва Джобса - Стів Возняк. 30 вересня він виступить у "Палаці спорту", ​​на форумі Olerom Forum 1.
 
Вперше чутки про візит Возняка в Україні з'явилися, коли про це написав підприємець, СЕО Cargofy Стах Возняк, який зустрічався зі Стівом під час свого недавнього візиту в Сан-Франциско (вони не родичі, а однофамільці, хоча в обох є коріння в Буковині).
 
Тоді Стів у листуванні повідомив, що, можливо, відвідає Україну. На той момент йшли переговори між Возняком та організаторами Forum 1, і на сьогодні факт приїзду Возняка в Україні підтвердився. "Я б із задоволенням зустрівся з багатьма українцями. Я відчуваю спорідненість з Україною через своє ім'я. Звичайно, буду відкритий і до інших запрошень, якщо вони будуть сплановані на ті ж дати", - написав співзасновник Apple.


 
Поки що деталей про програму приїзду Возняка в Україні, крім дати і організаторів, відомо небагато. "В основному, спікери приїжджають в Україну з дводенним візитом, і програма перебування кожного з них планується відповідно до підписаних домовленостей. Всі, хто вперше приїжджає в Україну, звичайно ж хочуть побачити країну і пам'ятки, познайомитися з традиціями і людьми", - повідомляють організатори форуму.
 
Американський винахідник та інженер Стів "Воз" Возняк познайомився зі Стівом Джобсом на початку 1970-х, в 1975 році він створив прототип Apple I, з якого і почалася історія Apple. Щоб зібрати його першу плату, вони з Джобсом продали особисті цінності: Возняк - свій науковий калькулятор, Джобс - бусик Volkswagen. Уже в квітні 1978 року вони з Джобсом заснували Apple Computer, Возняк звільнився зі своєї посади в Hewlett-Packard і став віце-президентом компанії з досліджень та розвитку.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше