У вас маленька дитина? Ви можете бути продуктивним, працюючи вдома!

13 березня 2017
Cikavoznaty.com.ua

Багато підприємців запускають та управляють бізнесом з власного дому. Деякі власники бачать у цьому можливість більше часу проводити з дітьми. Хоча це може здатися зручним та ефективним, але побудувати бізнес-процеси вдома достатньо складно.

Баланс між роботою та відпочинком є необхідністю для домашніх підприємців, тоді робота буде зроблена добре. Діти можуть занедужати, а клієнти переносити строки виконання замовлення, чи вносити термінові корективи. Бути завжди сконцентрованим вимагає неабияких зусиль.

Після розмови з багатьма успішними підприємцями, котрі працюють вдома, можна виділити декілька ключових аспектів, які допоможуть досягнути успіху в бізнесі в таких умовах.

Створіть робочий графік та мінімізуйте його збій

Всі власники бізнесу наголошують на тому, що важливо мати сталий розклад дня. Дуже легко пропустити важливу зустріч, коли підприємець поєднує сімейні та професійні обов’язки. Допоможуть з розпорядком дня онлайн-календарі на смартфоні або можна записувати нагальні справи у звичайний нотатник чи календар. Це дозволить вкладатися в терміни та підтримувати якість роботи на високому рівні.

Тоні Хасбендс, позаштатний автор та підприємець, каже, що найголовніше для неї - знати, що її діти в безпеці. Вона будувала свій робочий графік таким чином, щоби приділяти дітям достатньо уваги вдень. Вона прокидається близько 6 ранку, щоби почати працювати до того, як прокинеться малеча.

"Якщо я не прокидаюся рано, то протягом дня я не можу бути продуктивною, тому що приділяю увагу вихованню дітей. Таким чином, я максимально концентруюся на робочому процесі у невеликі проміжки часу, коли діти відпочивають", – говорить вона.

Тоні використовує свій робочий час, щоб шукати інформацію та писати тексти, планувати розміщення повідомлень у соціальних мережах. Її старша дитина ходить у дитячий садок, тож вона використовує цей час для зустрічей з клієнтами та виконання замовлень із чіткими строками виконання.

Розділіть обов’язки

Думка, що ви зможете все контролювати – це міф, особливо для батьків-підприємців. Делегування повноважень та аутсорсинг деяких задач мають важливе значення для майбутнього успіху. Коли її бізнес виріс та розширився, Лі Пірс, власниця магазину безглютенової продукції, ввела у курс справи свого чоловіка, і той почав допомагати з випічкою та доставкою.

Джефф Роуз, генеральний директор компанії з управління капіталом, розповів, що прийом на роботу віртуальних та офісних помічників дав йому можливість зосередитися на основному напрямку діяльності, а не займатися організаційними аспектами роботи.

Створіть систему для забезпечення максимальної продуктивності

Це ще один необхідний аспект для організації продуктивної роботи вдома. Джефф Роуз, наприклад, користується мобільним додатком, який допомагає йому ефективно вирішувати необхідну задачу впродовж обмеженого часу. Щоб швидко навчити свого чоловіка, Ліз поділилася з ним рецептами страв та іншими деталями, просто переславши всі документи за допомогою Google Drive.

Підприємці, що мають маленьких дітей, відзначають особливу важливість подібних систем. Адже з їхньою допомогою вони можуть швидко реагувати на прохання клієнтів та оперативно виконувати власну роботу.

Займайтеся роботою подалі від дітей

Просто тому, що ваш бізнес був заснований вдома, це ще не означає, що ви повинні весь час проводити там. Батьки, що працюють, часто розуміють, що для підвищення власної продуктивності потрібно найняти няню, віддати дітей у садок на кілька годин в день або попросити час від часу посидіти з дитиною члена вашої сім’ї.

Не зважайте на помилки

Звичайно, не завжди все проходить гладко, а іноді працювати вдома буває дуже важко. Роблячи помилки, успішні підприємці прагнуть вчитися та використовувати отриманий досвід для вдосконалення робочого процесу. Молодим підприємцям, котрі працюють вдома, варто частіше давати собі відпочинок та радіти кожному новому звершенню.

Поєднувати роботу та виховання маленьких дітей можна обмежений проміжок часу, але всі опитані підприємці визнають, що від такої можливості не треба відмовлятися.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше