У свій день народження гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував пісню "Тону”

20 січня 2017
Редакція
14 січня гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виповнилося 18 років! І саме в день свого повноліття гурт зробив подарунок своїм прихильникам – презентував на своїх сторінках в соц. мережах новий сингл з майбутнього альбому "5хвилин" – “Тону”. Першими пісню змогли почути фанати гурту вконтакті. А вже сьогодні відбулась презентація на сайті 24tv.ua.
 

 
Це вже другий сингл з майбутнього альбому. Першим було презентовано заглавний сингл альбому "
5хвилин".
 



Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ про нову пісню та майбутній альбом: "Тону... Саме назва говорить багато про що. Такі слова люди говорять, коли відчувають відчай - відчай від невзаємного почуття, або коли не мають змоги реалізувати своє кохання... Це мій роздум на тему, яка завжди була, є і буде актуальною для людства. На тему взаємовідносин між чоловіком та жінкою... Пісня про та для всіх закоханих людей.

Пісня  почала створюватись ще до проекту Х фактор. А під час перебування на проекті була сформована остаточна версія. На проекті взагалі була надзвичайно творча атмосфера... Там написано ще декілька треків з наступного альбому.
 
Альбом "5хвилин" - це наша "дитина", яку ми бережно зрощуємо, вкладаємо в неї все найкраще, що накопичили за довгі роки існування.

Альбом знову матиме різні за характером та звучанням пісні. Ми почали співпрацю з відомим та надзвичайно талановитим саунд-продюсером Артуром Данієляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику. Гадаю, всім нашим прихильникам буде дуже цікавий цей матеріал."
 
Артур Данієлян, саунд-продюсер: "Пісня "Тону" зачепила мене по-справжньому - відразу ж, коли отримав від Сергія, фронтмена колективу, демку в Вайбері, почав працювати над нею. В результаті вийшла лірична, але в той же час драйвова композиція. Голос Сергія (а він - один з найкращих вокалістів з тих, з ким мені доводилося співпрацювати) я доповнив соло на аналоговому синтезаторі Volca Keys. Вийшов відмінний тандем - тривожна м'якість голосу і тепле, але пронизливе звучання аналогового синтезатора."

Музика – Сергій Танчинець
Слова – Сергій Танчинець
Саундпродюсер – Артур Данієлян


Реліз нового альбому заплановано на початок лютого. Одразу після випуску альбому гурт вирушить у великий тур Україною на його підтримку.
 
Слідкуйте за новинами на нашому сайті bezobmezhen.com та в  соцмережах:
vk.com/bezobmezhenband
facebook.com/WithoutLimitsBEZOBMEZHEN
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше