У мережі з'явився новий трейлер спін-оффа "Гаррі Поттера"

13 квітня 2016
UAPOST.US
Компанія Warner Bros. на своєму каналі на YouTube опублікувала новий трейлер фільму "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання", який став спін-оффом фільмів про Гаррі Поттера. 

Дія фільму розгорнеться приблизно за 70 років до подій поттеріани. Головний герой спін-оффу, Ньют Скамандер – зоолог, який займається вивченням невідомих живих істот. У США він повинен познайомитися з членами таємного товариства чаклунів, які допоможуть йому в дослідженнях. 

Головну роль у фільмі зіграє Едді Редмейн, який завоював популярність після виходу стрічки "Всесвіт Стівена Хокінга". Також ролі у фільмі виконають Езра Міллер, Джемма Чан, Рон Перлман, Саманта Мортон, Кетрін Уотерстон, Кармен Эджого, Ден Фоглер, Колін Фаррелл і Джон Войт.
 
uapost.us
 
Сценаристом "Фантастичних звірів і місць їхнього проживання" виступила Джоан Роулінг, яка вже не раз підкреслювала, що фільми нової серії не будуть сіквелом франшизи про чарівника із шрамом. 

До речі, восьма книга про Гаррі Поттера - п'єса "Гаррі Поттер і прокляте дитя" - вийде 31 липня. Книга з'явиться у продажу через день після прем'єри вистави в театрі "Палас" у лондонському Вест-Енді. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше