У Львові презентували нову кавер-версію на пісню Скрябіна "Сам собі країна"

12 серпня 2016
Редакція
Львівський гурт Troye Zillia сьогодні знову нагадує про творчість Кузьми і презентує пісню, яка на даний момент є актуальною, можливо, навіть більше, ніж у 2002 році, коли гурт "Скрябін" презентував альбом "Озимі люди". Разом з піснею гурт публікує тізер до кліпу, який вийде 17 серпня – в день народження Андрія Кузьменка.


А ось і тізер до кліпу:


"Зараз людям потрібно мати щирі, соціальні і не романтичні пісні, які стають своєрідними гімнами для українців, щоби краще розуміти час в якому вони живуть. Саме такими є пісні Скрябіна, і тому ми переспівали "Сам собі країна" – щоби ще раз звернути на неї увагу" - розповідає солістка гурту Настя Войтюк.
 
"Після смерті Андрія ми вирішили виконувати на концертах поруч з народними творами кілька його пісень, і люди завжди підспівують – для нас це момент єднання і розуміння з публікою завдяки творчості Кузьми. Раніше таку роль мали твори, скажімо, Івасюка – у них люди відчували щирість і красу, яка є між нами і довкола нас, але зараз такий час, що потрібна конкретика – якщо з України справді постійно втікають люди, то про це треба прямо говорити" - розповідають учасники гурту.
 
Ця пісня підбадьорила до розвитку учасників гурту – змінилося звучання колективу завдяки оновленню в перкусійній секції (у записі звучить професійний кахон), а барабанщик Стас Кириллов вперше в історії гурту виконав сольну вокальну партію.
 
Гурт уже відзняв матеріал для відео кліпу, і зараз працює над монтажем. У відео роботі глядач побачить разюче поєднання краси, таланту українців та складних щоденних реалій. Зйомки проходили у Львові більше доби і нараховують понад 15 різних локацій.
 
Нагадаємо, що раніше гурт Troye Zillia вже презентував 2 успішні фольк кавери на пісні гурту "Скрябін":

Дельфіни: 



Танець Пінгвіна



Фотографії - Мар'ян-Святослав Качмар
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше