У Києві відбулося відкриття виставки, присвяченої українському святковому вбранню

16 листопада 2018
Ольга

“Ми реалізовуємо проект “Щирі” вже втретє. Він починався як соціальна ініціатива, але уже став доброю традицією, — зазначила організатор проекту, керівний директор ТЦ “Домосфера” Наталія Кравець. — Благодійний календар “Щирі. Свята” вже замовили у п'ять країн світу і саме сьогодні ми надіслали календар у Лондон. Ми раді, що така кількість людей цікавляться проектом та готові долучитись до благодійності.”

На презентацію завітали учасники проекту – телеведучі Людмила Барбір, Маша Єфросиніна, учасниці гурту Dakh Daughters Наталка Галаневич та Соломія Мельник, народна артистка України Ніна Матвієнко, а також співачка Наталка Карпа і танцівник Євгеній Кот. Ніна Матвієнко акапельно заспівала різдвяну колядку, а учасниці гурту Dakh Daughters виконали традиційну веснянку.

На виставці гості могли побачити усі 12 зіркових світлин – 12 історій про святкове вбрання українців столітньої давності з різних регіонів України. Героями зйомки стали співачки Тіна Кароль, Джамала, Ніна Матвієнко, телеведучі Маша Єфросиніна, Леся Нікітюк, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар та інші.

Відвідувачі мали змогу сфотографуватися у святковому весільному вінку та тематичній різдвяній фотозоні з автентичними атрибутами, власноруч зробити дідуха та розписати різдвяні зірки на майстер-класах.

“Це, напевно, мрія кожної дівчини — зробити красиве фото у традиційному вінку, — ділиться враженнями Маша Єфросиніна. — Особливо, коли розумієш, що це можливість через одяг відчути історію наших традицій. Я щаслива втретє стати частиною проекту “Щирі”.”

На виставці, що триватиме до 2 грудня, можна придбати благодійний календар “Щирі. Свята”. Прибуток від продажів організатор проекту Наталія Кравець спрямує на реконструкцію Національного центру народної культури “Музей Івана Гончара”.

Також календар можна замовити вже зараз за посиланням https://goo.gl/wssXjU або у магазинах Folkmart, Народний дім Україна, Yakaboo, Буква. Є змога придбати ексклюзивний календар із автографом зіркового учасника.

Дата: 15 листопада - 2 грудня 2018

Адреса: музей Івана Гончара, вул. Лаврська, 19.

Графік роботи: 10:00–17:30

Вихідний: понеділок

Вхідний квиток: для дорослих – 30 грн, для школярів, студентів та пенсіонерів – 10 грн.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше