У Києві показали український жіночий та чоловічий одяг минулих століть

27 травня 2016
Редакція
22 травня під час ІІ Всеукраїнського туристичного фестивалю "У гості до українців" відбувся фешн-показ народних строїв "Барвиста Україна". Відвідувачі заходу могли побачити жіночий та чоловічий одяг, який українці носили наприкінці ХІХ-на початку ХХ ст.

Моделі продемонстрували одяг Західного Полісся (Сарненський район, Рівненська область), Київщини, Борщівського району Тернопільської області, Миргородського та Гадяцького районів Полтавської області, Новоград-Волинського району Житомирської області, села Зіньків Вінськовецького району Хмельницької області, Буковини, Володимирецького району Рівненської області, Закарпаття, Батуринського району Чернігівської області, Чигиринського району Черкаської області, Соснівського району Чернігівської області, Шаргородського району Вінницької області та кримськотатарське вбрання.
 
Партнерами показу виступили бренд Ukraina antiqua та Салон краси Діани Трубіциної.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше