У Чорнобилі відкрили перший хостел для туристів

7 червня 2017
UAPOST.US
У Чорнобилі запрацював перший хостел для туристів. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з управління зоною відчуження.
 
uapost.us
 
Як стало відомо, його відкрили на базі колишнього гуртожитку. Хостел розрахований на 100 місць для короткострокового проживання туристів зони відчуження.

"З метою підвищення якості умов для перебування відвідувачів у зоні відчуження, в місті Чорнобиль, на базі колишнього гуртожитку "Полісся", відкрито хостел з покращеними умовами проживання", - йдеться у повідомленні.



Як зазначається, для відвідувачів створені "всі умови для комфортного проживання: є плазмовий телевізор, душова кабіна, туалет, зручні меблі у кожній одно- чи двомісній кімнаті, безкоштовне користування мережею Інтернет тощо".

Як зауважив голова Держагентства з управління зоною відчуження Віталій Петрук, "вдосконалення інфраструктури зони відчуження - важливий напрямок роботи підприємств зони відчуження".

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше