Онлайн-ресторан, який економить час

14 грудня 2020
Редакція

Раніше покупки онлайн були чудовою можливістю зекономити час, у 2020 році вони стали необхідністю. Крім того, замовити смачні суші або піцу — один із наших улюблених ритуалів сьогодення. Працюєте ви в офісі чи вдома, вирішили влаштувати романтичну вечерю або дружні посиденьки. Або ж незабаром важлива для вас дата, як-от день народження. На допомогу прийде онлайн-ресторан «Таймаут». Їхня команда має досвід роботи у фізичному ресторані, а пізніше вирішили створити онлайн-сервіс.

Як жити без піци :)

Піца — давня завсідниця післяробочих посиденьок і пізніх обідів. А ще під фільм — те, що треба. 

Начинка, звісно, на ваш вибір. Вегетаріанські, м'ясні, рибні. Можна вибрати закриту піцу. Є в наявності і гостра. В окремому розділі можна переглянути сирні піци: це ж класика. 

«Баварська»

А можна взяти бургери для компанії. Не всім же бути прихильниками піци. Ось фото одного з них: слова тут зайві.

«Сирний Джо»

Кажуть, люди діляться на два табори: одні обожнюють піцу, інші завжди вибирають суші та роли. Їх тут величезний вибір. Навіть скептики не втримаються.

Гункан із вугрем та куркою

Страви вок

Їх готують в однойменній сковороді. Такі страви підходять усім: дорослим і дітям, вегетаріанцям і м'ясоїдам, а також тим, хто полюбляє рибу. Перевага вок і в тому, що в одну коробочку поміщається багато різних інгредієнтів.

Удон із куркою в горіховому соусі

За основу кладуть локшину або рис. Далі можете вибрати телятину або свинину, креветки чи курку тощо. А смачний соус та овочі доповнять страву.

Риз зі свининою в соусі «Тай-теріякі»

Рекомендуємо заглянути й у розділ зі супами. На сайті з'явилася новинка — рамен із куркою. Є том ям і місо супи. Любителі класики можуть зупинити вибір на сирному супі з лососем.

Рамен із куркою

Темпура

Це японська страва. У спеціально приготованому клярі смажать рибу й інші морепродукти. Темпура чудово підійде під перегляд фільму ввечері. 

Кільця кальмарів у темпурі

А якщо вам не вистачає яскравих акцентів, зайдіть у розділ зі салатами та закусками. Там з'явилася новинка — хумус. Можна взяти боул із морепродуктами чи куркою, тартар або ж якийсь зі салатів.

Сет «Тартар»

Якщо полюбляєте солодке, «Таймаут» не залишить вас без цієї радості. Радимо звернути увагу на чизкейки та медовик.

Медовик

Також онлайн-сервіс проводить акції для своїх клієнтів. 

Ви можете отримати знижку 20 % на свій день народження. А щопонеділка — третій рол у подарунок. Промокод «рок-н-ролл». І це ще не все. Якщо зробите замовлення до кінця грудня, візьмете участь у розіграші Iphone 12 64 GВ. Деталі щодо усіх акцій можна знайти на сайті.


Склад кожної страви можна переглянути на сайті.


Доставка працює по Україні. Сам онлайн-ресторан розташований в Одесі. Поставити запитання та переглянути інші світлини страв можна на сайті або ж заходьте в інстаграм.

Нехай смакує!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше