Твердження, які змусять тебе переосмислити життя повністю

Немає сенсу постійно озиратися на минуле і шкодувати про втрачені можливості, розбираючи завали спогадів. Є «сьогодні і зараз», щоб сконцентрувати свою енергію на те, чого ти хочеш по-справжньому. Тримай фокус на мрії!

 

І тут допоможуть сім навичок коучинґу, які корисно розвинути для більш легкого здійснення планів. Навчися ставити своєчасно собі правильні запитання, і ти зможеш управляти своєю увагою, думками, долею, почати «жити як мрієш, а не як виходить».

Стань чарівником свого життя і вмій перетворювати...

1. Проблеми — у завдання

Живи з азартом і вмій переводити будь-які життєві проблеми в задачі. Замість безглуздих скарг на тему: «що сталося?», постав собі запитання: «як я хочу і можу вирішити цю задачу? Які можливості переді мною відкриваються?»

2. Невдачі — у досвід

Невдачі і невезіння сприймай як життєвий досвід! Всесвіт ніколи не посилає нам випробування, які ми не в силах подолати. Замість «ЧОМУ це зі мною відбувається?», став собі запитання: «НАВІЩО мені дано цю ситуацію? Чого важливого це може мене навчити?»

3. Реальність — у гру

Перетворюй реальність в гру з безліччю можливостей. Якщо ти хочеш стати кимось, то варто починати вести себе так, ніби це вже сталося. Навіть якщо в тебе немає поки всіх необхідних ресурсів для здійснення своїх планів, починай діяти, виходячи з наявних.

Найращий день для початку — сьогодні! Концентруйся на своїх сильних сторонах і позитивних моментах ситуації. Заміни «виходу немає! я не можу!» на "а якби існував вихід? Які варіанти можливі? Які ресурси вже в мене є, а які я можу отримати?»

 

4. Роздуми — у дії

Думати потрібно при прийнятті рішень, а визначившись із завданням, починай діяти. Тобто вже не думай, ЩО робити, думай, ЯК робити.

Японська приказка каже: «Подумавши — наважся, наважившись, — не думай!» Зайві занурення в думки породжують сумніви і віднімають життєві сили. У житті важливо те, що ми відчуваємо і робимо. Поважай свої рішення!

Якщо ми не управляємо своїми цілями, то ними керує хтось інший. Зауважимо: не ніхто, а хтось інший. Варто задуматися: часто ми отримуємо гроші за те, що йдемо не до своїх цілей, а до цілей того, хто платить нам за відмову від власної мети.

Олексій Ситников

5. Страх — у натхнення

Втілення твоїх найсміливіших бажань зазвичай знаходиться за дверима з написом «Страх». Людина не може одночасно боятися і діяти. Почни діяти, тривога піде, і ти відчуєш прилив енергії і натхнення.

6. «Треба» — у «хочу»

Справжні, часто вже не усвідомлені бажання завжди перемагають, якщо ні, то людина відчуває себе нещасливою. Тому відразу роби те, що ти хочеш, і не роби того, чого не хочеш. Живи в стилі «Хочу!» А не «Повинен (-на)!»

Потрібно працювати над своєю самооцінкою, розуміти і знати себе, відчувати свої справжні бажання і шукати можливості для їхнього втілення, а не знецінювати їх.

7. Песимізм — в оптимізм

В оптимістів збуваються їхні мрії, у песимістів — їхні кошмари. Думки зі знаком плюс! Вчися бачити радість в дрібницях, помічати хороше в собі, в інших, у світі. Завдяки когнітивним спотворенням нашому мозкові простіше помічати погане, це він робить на автопілоті, а ось радість потрібно помічати усвідомлено. І це особлива мудрість, якою володіють щасливі люди.

Завжди шукай гарне і красиве навколо, і не потрібно чекати особливих подій, обставин, щоб радіти життю. Став собі частіше запитання протягом дня: «Що хорошого я помічаю в цій ситуації, людині, собі? За що я відчуваю вдячність? Що радує тут і зараз?»

Дисциплінуй своє мислення, прищеплюй собі нові ментальні звички — і буде тобі щастя!

Джерело: Оксана Шмід для lifedeeper. 

Зображення — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше