Туфлі з довгим носом: тренд чи минуле століття?

Пік популярності цієї моделі можна помітити в 90-х роках 20 століття. Тоді на них звернув увагу у своїх колекціях Cristian Lobuten. Він яскраво виокремив їх червоною підошвою і цим популяризував їх не тільки в Європі, а й у всьом світі.
 
Проте, у 2000-ні роки ведучі позиції зайняли туфлі цілком протилежної конструкції: шпильку замінив грубий каблук, а гострий носок - заокруглений. Ця модель настільки сподобалась тогочасним жінкам, що займала провідну позицію протягом кількох років підряд, витіснивши попередню.
 
Але, як ми знаємо, мода має властивість повертатись, поновлюватись. І вже з 2012 року, або й раніше, можна побачити на подіумах лодочки з гострими носами. Їх перевага полягає у тому, що вони елегантні, стримані та зручні. Вони тонко підкреслюють форму ноги та підходять як для кежуал стилю, так і для офісного чи офіційного. На мою думку, ця модель буде актуальна завжди, можливо, не на лідируючих позиціях, але все ж.

Отже, сміливо можете обирати саме ті туфельки, які вам подобаються, і не хвилюватися про доцільність покупки. Проте, моя вам порада: не потрібно переборщувати з вибором, бо знадто довгі носи будуть не дуже стильно чи трендово виглядати. Вибирайте так. щоби взуття прикрашало вашу ногу, а не навпаки.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше