Тримати стиль: розбираємо чоловічий гардероб

1 серпня 2018
Kelsey Keff

Тренди як жіноча сумка: здається, ніби небагато речей там стоїть, але як спробуєш зазирнути, то губишся. Тим паче, якщо це стосується чоловічої моди. Зупиніть на вулиці будь-якого чоловіка, і він вам скаже, що не слідкує за модними тентенціями. Ба більше! Загляньте до нього в гардероб: поряд класика, рвані джинси, кубинські сорочки з комірцем та багато іншого. Для нього це не лише тенденції — це те, що він любить.

Дозвольте розказати, що зараз актуальне для чоловіків. Я переконана, що 50/50 вашого гардеробу вже складається з модних речей :)

1. Вертикальні смужки.

Як і для жінок, так і для чоловіків це було, є і буде актуальним трендом. Як і літні пікніки, так і літня смужка на будь-якому елементі одягу  безпрограшний варіант. Звісно ж, неможливо назвати смужку новаторською, але не забуваємо: все нове  давно забуте старе. Тим більше, якщо вертикальна смужка  один з найголовніших трендів літа-2018.

2. Відповідність тонів.

Найкраща запорука привабливого образу  речі схожі між собою в тональній відповідності. Не можна забувати про те, що, крім сірого та чорного кольорів, є пастельні відтінки, які підходять до будь-якого образу чи події. Сміливо вкраплюйте це у свій щоденний вигляд.

Кольори стандартні, з якими ви вже добре ознайомлені,  це гарний початок, але додайте трохи пастельних відтінків. О, і три  магічне число для кількості предметів, які ви можете поєднувати в одному образі.

3. Смужки на брюках.

Так, смужки  дев'яності роки, зараз на вулицях проходить більше штанів зі смужками, ніж людей :) Скажу вам, що відродження цих бічних смуг цілком реальне, і, аби бути в тренді, не можна проґавити такий момент. Носити такі штани можна з туфлями, кедами та з чим завгодно: вибір ваш!

4. Татовий денім.

Чоловічий одяг надає перевагу надмірності. Скільки маніпуляцій нам би не диктувала мода, є одна стала  джинс. Так-так, саме він. Скільки б часу не пройшло, любов до вільного крою, практичність в догляді та універсальність деніму не покидає вершини модних тенденцій.  Що стосується правил носіння деніму: носіть обрізані конструкції чи підкочені штанки. Дуже модним є поєднання різнокольорового деніму, наприклад, градація,або ж взагалі зшиті штани з різного джинсу.

5. Вітрівка.

Якщо того року ви придбали бомбер, досить такий милий, то можете його носити. Але якщо ви справжній знавець трендів, то, напевно, знаєте, що цьогоріч бомбери значно поступаються вітрівкам. Якщо колись ці курточки були предметом туристичним, то зараз вони модернізувались у модний тренд, який поєднується практично з усім.

6. Клітинка.

Я впевнена, ви гадаєте, що це не може бути модним дотепер. Але я вам гарантую, що такий принт нікуди і не зникав. Він завжди був на виду, чи то у великих розмірах (пальта, штани, куртки) чи в маленьких (сорочки, шарфи, аксесуари). Клітинка славиться своєю універсальністю, абсолютно. Чи вечір п'ятниці в барі чи весілля друга, або ж сімейна вечеря  клітинка всюди буде найкрутішим рішенням. І як я завжди люблю говорити: не переборщіть. Одного клітчастого елементу в одязі буде цілком достатньо, аби виглядати стильно.

7. Сорочка з тропічним принтом.

Зазвичай власники таких сорочок сприймаються, як "гляньте, який веселий хлопець". Проте Louis Vuitton на своєму показі переконав публіку, що такі сорочки не тільки можуть додавати стилю, а й виглядати абсолютно естетично. Поєднуйте тропічні принти з пастельними тонами костюмів чи темним денімом. 

Пам'ятайте, можна не слідкувати за модними тенденціями, проте естетику ніхто не відміняв :)

Джерело - fashionbeans.com

Обкладинкаi.pinimg.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 28 березня 2019
Не знаю, де шопляться чоловіки, а жінки ж точно на SvitStyle
6 трендів цієї весни
Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.
Читати більше
Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки
Лазерне видалення волосся — це безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.
Читати більше